DOLAR 32,5008 -0.13%
EURO 34,9681 0.34%
GBP 40,8255 0.57%
ALTIN 2.433,150,43
BITCOIN 2081267-3,78%
Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi pankarta tepki

Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi pankarta tepki

Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi pankarta tepki - AKP'nin 7 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlediği mitingde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi ifadeler içeren pankart tepki çekti. Pankartı sosyal medya hesabından paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de!” dedi.

ABONE OL
8 Mayıs 2023 15:25
Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi pankarta tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Türkiye’nin kaderini belirleyeceği Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçimlerine günler kala, seçim yarışı kızışıyor. AKP’nin 7 Mayıs’ta düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi’nde açılan bir pankart ise dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin mutfağından paylaştığı videolardan alınan görüntülerin yer aldığı pankarta “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz” yazıldı. Sosyal medyada da gündem olan pankarta tepki yağdı.

KAFTANCIOĞLU’NDAN TEPKİ

Kılıçdaroğlu’na yönelik cinsiyetçi ifadeler içeren pankartın yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! ‘Türk Karı Kuvvetleri’ 🙂 Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz” ifadelerini kullandı.

'Kılıçdaroğlu pankartı' YSK kararı ile tekrar asıldıİlginizi Çekebilir'Kılıçdaroğlu pankartı' YSK kararı ile tekrar asıldıKara propagandaya seçim kurulu ayarı, o afişler kaldırdıİlginizi ÇekebilirKara propagandaya seçim kurulu ayarı, o afişler kaldırdı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam