DOLAR 32,3803 -0.15%
EURO 34,6498 -0.5%
GBP 40,5522 -0.69%
ALTIN 2.392,55-1,73
BITCOIN 1959072-4,04%
Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf üzerinden mesajı verdi

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf üzerinden mesajı verdi

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf üzerinden mesajı verdi - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Temel Karamollaoğlu ile birlikte kamera karşısına geçti. CHP ve Saadet Partili iki genç kadının el ele tutuşarak partilerine ait broşürleri dağıttığı fotoğraf karesini gösteren iki lider, “Birleşe birleşe kazanacağız” mesajı verdi.

ABONE OL
10 Mayıs 2023 19:40
Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf üzerinden mesajı verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf üzerinden mesajı verdi

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, videoda; Trabzon’da Saadet Partisi ve CHP’nin gençlik kollarında görevli iki kadının üzerinde parti yelekleriyle el ele yürüyerek partilerine ait broşürleri dağıttığı anlara ait fotoğrafa ilişkin konuştu.

image small

İki lider, sosyal medyada da gündem olan o fotoğraf karesini, önlerine koydukları tabletin ekranında gösterdi.

“HAYALLERİMİZE İŞTE BU GENÇLERLE ULAŞACAĞIZ”

“Bizlerin gençlik kolları, sahadalar” diyerek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, “Ne için sahadalar? Farklılıklarımıza bakmaksızın herkese saygı duyan bir ülke için sahadalar. Farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese eşitlik talep eden bir ülke için sahadalar. Ve farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese adil davranan bir ülke için sahadalar. Bu hayallerimize, işte bu gençlerle ulaşacağız. Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlarım” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ŞÜKÜR BU ÜLKE BUGÜNLERİ SONUNDA GÖRDÜ”

Karamollaoğlu ise, “Çok şükür bu ülke bugünleri sonunda gördü. Elhamdülillah. Yarınların da teminatı biziz inşallah” dedi.

Kılıçdaroğlu yemin etti: Gözünüzün yaşına bakmayacağımİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu yemin etti: Gözünüzün yaşına bakmayacağımSeçime 4 gün kala Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a dikkat çeken çağrıİlginizi ÇekebilirSeçime 4 gün kala Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a dikkat çeken çağrıGelecek Partili Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu öldürüldüİlginizi ÇekebilirGelecek Partili Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu öldürüldü

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partisi TRABZON

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam