DOLAR 32,5673 0.07%
EURO 35,0257 0.44%
GBP 40,7513 0.32%
ALTIN 2.424,930,09
BITCOIN 2087584-4,10%
Kılıçdaroğlu uyardı: Onlarla alay edenler bizden değildir

Kılıçdaroğlu uyardı: Onlarla alay edenler bizden değildir

Kılıçdaroğlu uyardı: Onlarla alay edenler bizden değildir - MHP mitingi sonrası sandviç ve meşrubatları evlerine götüren vatandaşların görüntüsünün sosyal medyada paylaşılması üzerine 'Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!' uyarısında bulunan Kılıçdaroğlu 'Evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir' dedi.

ABONE OL
1 Mayıs 2023 12:55
Kılıçdaroğlu uyardı: Onlarla alay edenler bizden değildir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu uyardı: Onlarla alay edenler bizden değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kütahya’da yaptığı mitingin ardından bazı vatandaşların ücretsiz dağıtılan ayranları çantalarına doldurması kamuoyu gündemine yansıdı.

“LÜTFEN PAYLAŞMAYIN”

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Twitter hesabından bir açıklama yapan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “…Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın…” uyarısında bulundu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında “Mitinglerde (hangi partinin olursa olsun) fakir fukaranın evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir. Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta vatandaşa seslendi: Zor günler geçecekİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu Zonguldak'ta vatandaşa seslendi: Zor günler geçecek

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Cumhurbaşkanı Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya MHP Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam