DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
GBP 41,5450 0.58%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Kılıçdaroğlu, TRT’de konuştu: PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan’dır

Kılıçdaroğlu, TRT’de konuştu: PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan’dır

Kılıçdaroğlu, TRT’de konuştu: PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan’dır - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT'de yaptığı konuşmada 'Sevgili halkım, Erdoğan benim karşıma çıkmaya cesaret edemez. Çünkü o da çok iyi biliyor ki PKK'yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten kendisidir. Kahraman ordumuza kumpas kuranlara yol veren kendisidir' dedi.

ABONE OL
24 Mayıs 2023 21:15
Kılıçdaroğlu, TRT’de konuştu: PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan’dır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu, TRT’de konuştu: PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan’dır

Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmaları TRT’de yayınlandı. Kılıçdaroğlu, konuşmasına, “Sevgili halkım, bugün çok değerli bir davet için karşınızdayım.” ifadeleriyle başladı.

14 Mayıs’ın geride kaldığını, milletin seçimini yaptığını ve sandıkta Erdoğan ile baş başa kaldığını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

* Artık yalnızca o ve ben varız. Sakın yanlış düşünmeyin. O parti bu parti yok. Artık sandıkta birbirine taban tabana zıt, iki farklı anlayış var. Şimdi tarafsızlığıyla dünyaya ün salmış TRT ekranlarından yüksek cesaretiyle gönüllere taht kurmuş bir kişiye sesleneceğim.

* Erdoğan, sana devletin televizyonu TRT’den sesleniyorum. Gel, çekinme, ikimiz de er meydanına çıkalım. Devletin televizyonu TRT’de senin istediğin gazetecilerin sorularını yanıtlayalım. İstersen halk da soru sorsun, sen ki kendine ‘reis’ dedirten sen ki bir dünya lideri, herhalde Bay Kemal’den çekinmezsin. Çık karşıma ve milletimiz onun derdini bileni de, o dertleri kimin çözebileceğini de, bu vatanı kimin sevdiğini de görsün. Varsın kararını versin.

* Sevgili halkım, Erdoğan benim karşıma çıkmaya cesaret edemez. Çünkü o da çok iyi biliyor ki PKK’yla masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten kendisidir. Kahraman ordumuza kumpas kuranlara yol veren kendisidir. Bir milletin namusu olan ordunun, kozmik odasını teröristlere açan kendisidir. 10 milyon düzensiz göçmeni bile isteye vatanımıza sokan kendisidir.

* Yabancılara el altından konut karşılığı vatandaşlık satan kendisidir. Milletin öz evladını mülteciye çeviren, bırak ev araba almayı kira bile ödeyemeyecek duruma düşüren kendisidir. O biliyor da maalesef TRT de bu gerçekleri size göstermiyor. Bu konuşmayı TRT istediği için değil, kanunen mecbur oldukları için yayınlıyorlar. Benim güzel halkım, görün, tanıyın. Bu vatanı ve bu milleti kimin sevdiğini bilin. (AA)

Reuters'tan Erdoğan'ın "ama montaj, ama şu, ama bu" açıklamalarına çarpıcı yorumİlginizi ÇekebilirReuters'tan Erdoğan'ın "ama montaj, ama şu, ama bu" açıklamalarına çarpıcı yorumKılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Montajcı sahtekarİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Montajcı sahtekar

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam