DOLAR 32,2211 -0.08%
EURO 34,6610 -0.07%
GBP 40,3127 -0.02%
ALTIN 2.399,720,29
BITCOIN 1966424-2,05%
Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce’yi aradım ama ulaşamadım

Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce’yi aradım ama ulaşamadım

Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce’yi aradım ama ulaşamadım - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi bugünkü Ankara mitingine davet etmek için aradığını ancak kendisine ulaşamadığını açıkladı.

ABONE OL
12 Mayıs 2023 21:50
Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce’yi aradım ama ulaşamadım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce’yi aradım ama ulaşamadım

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, FOX TV’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

* Son 24 saat görüşmedim ama hastaneye yattığında görüştüm. Kendisini aradım, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün bizim Ankara’da düzenlediğimiz mitinge davet etmek için de aramıştım ama ulaşamadım kendisine.

“DESTEKLEME YÖNÜNDE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI”

* Ben Muharrem Bey’in oraya gelmesini, dolayısıyla kendisini kucakladığımızı, Halil İbrahim Sofrası’na davet ettiğimizi bilmesini istedim. Gelecekti, tabi gelmeyebilirim de diyebilirdi.

* Herhangi bir destekleme ya da desteklememe yönünde bir görüşmemiz olmadı.

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce'den gençlere mektupİlginizi ÇekebilirAdaylıktan çekilen Muharrem İnce'den gençlere mektupMuharrem İnce'nin adaylıktan çekilme evrakları YSK'ya teslim edildiİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce'nin adaylıktan çekilme evrakları YSK'ya teslim edildiDeğişim rüzgarı ve Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi!İlginizi ÇekebilirDeğişim rüzgarı ve Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi!Muharrem İnce'nin çekilmesi AKP'lileri çıldırttıİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce'nin çekilmesi AKP'lileri çıldırttı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Ankara CHP Cumhurbaşkanı FOX TV Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Muharrem İnce

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam