DOLAR 32,3891 0.01%
EURO 34,6419 0.01%
GBP 40,6217 0.06%
ALTIN 2.387,150,30
BITCOIN 1970921-4,77%
Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde konuştu: O güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • TÜRKİYE
  • Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde konuştu: O güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız

Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde konuştu: O güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız

Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde konuştu: O güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nde konuştu. Kılıçdaroğlu, “Bugün Hacı Bektaş Veli’nin söylediklerinden çok uzaktaysak, o güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız” dedi.

ABONE OL
16 Ağustos 2023 21:05
Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde konuştu: O güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 60. Ulusal 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Hacıbektaş’a gitti.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u belediyedeki makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu daha sonra Hacı Bektaş-i Veli’nin türbesini ziyaret ederek dua etti. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Nilgün ve Sırrı Bektaş Müze ve Sanatevi açılışına katıldı.

“O GÜZELLİKLERİ NEREDE YİTİRDİYSEK ONLARI ARAYIP BULMALIYIZ”Kılıçdaroğlu son olarak 60. Ulusal 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Programı’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

* Bir ülkede adalet varsa onun etrafında hukukun üstünlüğü, denetlenebilirlik, hesap verebilirlik, can ve mal güvenliği, şeffaflık, eşitlik, kadın-erkek eşitliği, çocuğun üstün yararı, liyakat, özgürlük, hakça bölüşüm, emeğin üstünlüğü, nitelikli ve kaliteli eğitim, insan ve doğa hakları vardır.

* O, bu topraklarda yaşayıp anlayana çok şey söyledi. O dedi ki, ‘Kimsenin ayıbını arama, kendi ayıbını gör.’ O dedi ki, ‘Adalet her işte hakkı bilmektir.’ O dedi ki, ‘En yüce servet ilimdir.’ O dedi ki, ‘Düşünce karanlığına ışık tutanlara ne mutlu.’

* O dedi ki, ‘Çalışmadan geçinenler bizden değildir.’ O dedi ki, ‘Kibrin aslı şeytan, tevazünün aslı rahmandır.’ Bugün Hacı Bektaş Veli’nin söylediklerinden çok uzaktaysak, o güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaretlerinde, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ve Eren Erdem, CHP milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve CHP’li belediye başkanları eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam