DOLAR 32,5896 0.33%
EURO 34,8634 0.18%
GBP 41,1475 0.2%
ALTIN 2.505,720,87
BITCOIN 20173340,23%
Kılıçdaroğlu: Değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım

Kılıçdaroğlu: Değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım

Kılıçdaroğlu: Değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım - CHP Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Uzun zamana yayılan emeğin, özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim' dedi.

ABONE OL
6 Mart 2023 21:15
Kılıçdaroğlu: Değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu: Değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım

Cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Altılı Masa toplantısının ardından geldiği CHP Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması öncesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sahneye Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak çağrıldı.

“HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK, BİRLİKTE YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Ardından söz alan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

* “Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Huzur içinde yaşamak, birlikte yaşamak istiyoruz.

* Bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Uzun zamana yayılan emeğin, özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim. Ben ve ittifakımız, bu ülkeyi akılla, erdemle, liyakatla yönetmeye adayız. Sadece ben değil, 84 milyon aday.”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına AKP'den ilk yorumİlginizi ÇekebilirKemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına AKP'den ilk yorumKemal Kılıçdaroğlu Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olduİlginizi ÇekebilirKemal Kılıçdaroğlu Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı oldu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam