DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074462-1,09%
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var - Millet İttfakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda 'Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran’a geri göndermek' dedi.

ABONE OL
14 Mart 2023 16:30
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var

Millet İttfakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Kuşaklı’da Suriye sınırına gitti. Kılıçdaroğlu, ziyaretiyle ilgili Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda “Bir konuda kararlığımın devam etiğini milletime söylemek için geldim” dedi.

“CUMHURBAŞKANLIĞIMIN 2 ÖNEMLİ HEDEFİ VAR”

Paylaşımlarında “Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran’a geri göndermek” diyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

* “Sokak ve mahallelerimizi sahiplerine geri vermek zorundayız. Ancak bu Necip Milletimize de ırkçılık gibi bir leke sürmeyecek biçimde, hassas bir şekilde yapmak zorundayız. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Büyük ve uluslararası bir projeyi koyacağım milletimizin önüne.

“SINIRI HER TÜRLÜ KAÇAK GEÇİŞE, CUMHURBAŞKANLIĞIMIN İLK HAFTASINDA KAPATACAĞIM”

* Çalıştığımız programda hem sığınmacı işini çözmek hem de bu süreçte Türkiye için Akdeniz bölgesinde önemli bir siyasal liderlik rolü oluşturmak var. Milletimiz sabretsin, çok kısa sürede bilgilendireceğiz.

* İkinci meselem, her türlü kaçak girişi durdurmak. Bize göre mesele çok basit: Sınırın güvenliği ulusal güvenliktir. Sınır güvenliği, egemen bir ulusun en temel ve gerekli sorumluluğudur. Sınırını koruyamayan egemen olamaz.

* Özetle, Suriyeli misafirlerimizle 2 senede vedalaşacağız. Sınırı ise her türlü kaçak geçişe, cumhurbaşkanlığımın ilk haftasında kapatacağım.”

Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden dakikalar önce "Türk bayrakları indirilsin" talimatıİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'nun ziyaretinden dakikalar önce "Türk bayrakları indirilsin" talimatı2023'te sınır dışı edilen göçmen sayısı açıklandıİlginizi Çekebilir2023'te sınır dışı edilen göçmen sayısı açıklandı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam