DOLAR 32,3675 0.14%
EURO 34,9736 -0.31%
GBP 40,9677 0.19%
ALTIN 2.323,960,21
BITCOIN 22806580,51%
Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz

Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz

Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz - Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de yapılan 23 Nisan oturumunda konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz ve biliyoruz' dedi.

ABONE OL
23 Nisan 2023 14:00
Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Gündemli Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

– TBMM, 103 yıl önce askeri ve sivil makamların, çok daha önemlisi tüm milletin başvuracağı en yüce makam olarak çalışmalara başlamıştır. Mustafa Kemal ve arkadaşları çok iyi biliyorlardı ki hâkimiyetini kayıtsız, şartsız eline almış bir milletin iradesi karşısında hiçbir güç ve düşman duramazdı.

– Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen umutsuz olmak için hiçbir neden yoktur. Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. 100 yıl önce olduğu gibi egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacak.

– Hem gazi Meclis unvanı taşıması hem de devlet kurucu vasfı nedeniyle TBMM dünya siyasi, askeri, demokrasi tarihinde seçkin bir yere sahiptir. Böylesine önemli vasıflara sahip Meclis’in mensubu olmaktan gurur duyuyorum, gurur duyunuz.

– Öte yandan taşıdığım milletvekili unvanıyla bu kürsüden sizlere ve bu özel oturum vesilesiyle sevgili yurttaşlarıma son kez hitap etmenin bahtiyarlığı içinde olduğumu vurgulamak isterim.

– Önümüzdeki seçimlerle birlikte bu sıralardaki yerlerini alacak olan TBMM’nin yeni üyelerine de şimdiden başarılar diliyorum. Hiç şüphe duymuyorum ki milletimiz yeni üyelerine ülkemizi güçlendirilmiş parlamenter sisteme ulaştıracak iradeyi teslim edecektir.

AYRINTILAR GELECEK

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Çocuk Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Kemal TBMM Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam