DOLAR 32,3896 -0.34%
EURO 34,7658 -0.25%
GBP 40,6291 -0.3%
ALTIN 2.393,17-1,20
BITCOIN 19090252,92%
Kıl payı kurtuldular… Tokat’ta seyir halindeki araca yorgun mermi isabet etti

Kıl payı kurtuldular… Tokat’ta seyir halindeki araca yorgun mermi isabet etti

Kıl payı kurtuldular… Tokat’ta seyir halindeki araca yorgun mermi isabet etti - Tokat'ta içinde 4 kişilik bir ailenin bulunduğu seyir halindeki araca yorgun mermi isabet etti. Araçtakilerin kıl payı kurtulduğu olayda, ön kaputu delinen araçta hasar oluştu.

ABONE OL
19 Temmuz 2023 14:00
Kıl payı kurtuldular… Tokat’ta seyir halindeki araca yorgun mermi isabet etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Tokat’ta bir sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı teknikeri olarak görev yapan Oğuz Yıldırım’ın (44) kullandığı, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu hafif ticari araca, Kemer Mahallesi mevkisinde seyir halindeyken yorgun mermi isabet etti. Mermi, otomobilin ön kaputunu deldi.

Oğuz Yıldırım, seyir halindeyken bir anda araca taş fırlatılması gibi bir ses geldiğini söyledi. Aracı yol kenarına çekip incelediğinde ön tarafına mermi gibi bir cisim isabet ettiğini gördüğünü anlatan Yıldırım, “Sonra gereken yerlere durumu bildirdik. Gelinip bakıldı, yorgun mermi olduğu kesinleştirildi” dedi.

Olayda kimsenin zarar görmemesinin sevindirici olduğunu dile getiren Yıldırım, “Mermi direkt bana gelebilirdi, 4 kişi bir anda hayatımızı kaybedebilirdik, büyük bir kaza geçirebilirdik. Çocuğuma ya da eşime de gelebilirdi. Yani büyük bir acı yaşayabilirdik. Herkesten ricamız, silahları olur olmaz yerlerde ateşleyip kimsenin canını yakmasınlar” diye konuştu.

Birkaç yıl önce Erbaa ilçesinde genç bir kızın yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdiğini hatırlatan Yıldırım, “Biz de olabilirdik. Üzüntülüyüz ama canımız sağ, bu yüzden mutluyuz. Mala gelsin cana geleceği yerde. Allah silahı olur olmaz kullanan herkese akıl versin” ifadesini kullandı.  (AA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam