DOLAR 32,3870 -0.3%
EURO 34,7837 -0.1%
GBP 40,6945 -0.09%
ALTIN 2.405,04-0,72
BITCOIN 18712041,13%
KESK: Tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı sandık başına çağırıyoruz

KESK: Tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı sandık başına çağırıyoruz

KESK: Tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı sandık başına çağırıyoruz - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyonu kınadı. KESK, “Eşit, özgür bir ülkede bir arada ve kardeşçe yaşayacağımız mutlu yarınlar için mücadeleye devam edeceğimizi ifade ediyor, bu vesileyle 14 Mayıs'ta tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı bir kez daha sandık başına çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.

ABONE OL
7 Mayıs 2023 22:05
KESK: Tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı sandık başına çağırıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

KESK: Tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı sandık başına çağırıyoruz

KESK, bugün Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu’na yönelik taşlı provokasyona ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. KESK’ten yapılan yazılı açıklama şöyle:

* Seçim sürecinde ne yazık ki ülkenin birçok yerinde muhalefete yönelik linç girişimleri ve saldırılar yaşandığını, seçimlere sayılı günler kala bu saldırıların dozunun daha da arttığını üzülerek görmekteyiz.

* Bunun son örneği millet ittifakının Erzurum’daki mitinginde iktidar güdümündeki bir grup tarafından yapılan taşlı saldırıda çocuklar dahil birçok vatandaşımızın yaralanması ile bir kez daha görülmüştür. Saldırıları kınıyor, daha da acı olayların yaşanmamasını temenni ediyor, yaralılara acil şifa ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

* Eşit, özgür bir ülkede bir arada ve kardeşçe yaşayacağımız mutlu yarınlar için mücadeleye devam edeceğimizi ifade ediyor, bu vesileyle 14 Mayıs’ta tek adam rejimine son vermek için tüm halkımızı bir kez daha sandık başına çağırıyoruz.

İmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırıİlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırıİmamoğlu'nun mitingine yapılan saldırıya tepki yağıyorİlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun mitingine yapılan saldırıya tepki yağıyorİmamoğlu'ndan valiye: Ağır mı konuşuyorum? Sen dua et ki ben böyle konuşuyorumİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan valiye: Ağır mı konuşuyorum? Sen dua et ki ben böyle konuşuyorumİmamoğlu’ndan saldırı sonrası ilk açıklama: Cumhurbaşkanı sorumludurİlginizi Çekebilirİmamoğlu’ndan saldırı sonrası ilk açıklama: Cumhurbaşkanı sorumludurSanatçılardan saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu'na destekİlginizi ÇekebilirSanatçılardan saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu'na destek

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam