DOLAR 32,5924 0.23%
EURO 34,8112 0.41%
GBP 40,4186 0.64%
ALTIN 2.422,38-0,42
BITCOIN 21552730,40%
Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sözlerini yayınlayıp oy istedi

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sözlerini yayınlayıp oy istedi

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sözlerini yayınlayıp oy istedi - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyadan paylaştığı kısa bir görüntü ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce muhalefeti eleştirirken söylediği, “Bunlara göre dolar 10 lira olacak, enflasyon yüzde 30’u aşacak” sözlerini hatırlatıp, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesini istedi.

ABONE OL
22 Mayıs 2023 17:10
Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sözlerini yayınlayıp oy istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın sözlerini yayınlayıp oy istedi

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçimi için partilerin ve İttifakların seçmene yaptıkları çağrılar sürüyor.

Millet İttifakı içinde yer alan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da ikinci tur seçimlerinde neden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi gerektiğini vurgulamak için sosyal medyadan kısa bir video paylaştı.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Videoda, AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce muhalefetin söylemlerini eleştirdiği Meclis’teki grup konuşmasında, “Bunlara göre dolar 10 lira olacak, enflasyon yüzde 30’u aşacak, bankalarımız tökezleyecek, Hazinemiz iflas edecek. Ne oldu? Bunların hiçbiri oldu mu” diye soruyor.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, doların ve enflasyonun bugün ulaştığı seviyelere atıfta bulunarak, oy pusulasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu bölüme mühür basılmasıyla biten video ile oy istedi. Seçmenlere “Unutma! Gerçek gündem ekonomi. Türkiye için karar ver” çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a tepkiİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a tepkiKaramollaoğlu: Gün, sizin gününüzdürİlginizi ÇekebilirKaramollaoğlu: Gün, sizin gününüzdür

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam