DOLAR 32,3460 -0.05%
EURO 34,8856 0.25%
GBP 40,7366 0.35%
ALTIN 2.394,20-0,09
BITCOIN 19829314,57%
Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye?

Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye?

Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye? - Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim üzerinden iktidara sert eleştirilerde bulundu.

ABONE OL
31 Mayıs 2023 22:05
Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ‘İktidar blokunun yöneticilerine soruyorum’ başlığı altında bir paylaşımda bulundu. “Değdi mi bunca şeye?” diyen Karamollaoğlu, eleştirilerini şöyle sürdürdü;

“YALAN, İFTİRA HAKARET…”

*Ahlakı hiçe saymaya, manevi değerlerimizi siyasetin malzemesi yapmaya değdi mi hakikaten?

*Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi sizce?

*Elde ettiğiniz bu sonuca karşılık, milletimizin yarısını “terörist, din düşmanı, hain, öteki” ilan etmeye değdi mi gerçekten?

“DEĞDİ DİYORSANIZ…”

*Biz yola çıkarken; “hedefimiz, kaybedeni olmayan bir zaferdir.” demiştik, ancak sizler “kazananı olmayan bir zafer” elde etmek için olmadık şeylere tevessül ettiniz; soruyorum değdi mi?

*TRT ve Anadolu Ajansı başta olmak üzere, 85 milyon vatandaşımızın vergileriyle ayakta duran ve tarafsız olması gereken kurumları bir siyasi partinin yayın kuruluşları haline getirmeye değdi mi?

*Hâlâ “değdi” diyebiliyorsanız, “bu aziz milletin %48’ine yapıştırdığımız etiketler doğru” diyebiliyorsanız; sizlere diyecek bir sözümüz yoktur.

*Sizleri bir kez daha milletimizin vicdanına ve Cenâb-ı Hakk’a havale ediyoruz.

Karamollaoğlu'ndan 'Meclis grubu' açıklamasıİlginizi ÇekebilirKaramollaoğlu'ndan 'Meclis grubu' açıklamasıKaramollaoğlu: Kararlılıkla mücadelemize devam edeceğizİlginizi ÇekebilirKaramollaoğlu: Kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam