DOLAR 32,4131 0.13%
EURO 34,8949 0.05%
GBP 40,9126 0.4%
ALTIN 2.402,030,24
BITCOIN 19220212,15%
Karabüklü vatandaş: 5 gündür sularımız yok! Çayda yıkanmak zorunda kalıyoruz

Karabüklü vatandaş: 5 gündür sularımız yok! Çayda yıkanmak zorunda kalıyoruz

Karabüklü vatandaş: 5 gündür sularımız yok! Çayda yıkanmak zorunda kalıyoruz - Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Üçevler köyünde yaşayan Sadık Şahin, aşırı yağışlardan dolayı su borularının patlaması nedeniyle 5 gündür sularının olmadığını ileri sürerek, çayda yıkanmak zorunda kaldıklarını söyledi. Yetkililere seslenen Şahin, '5 gündür sularımız yok. Hiç mi yetkili yok? 3 gün yağmur yağdıysa su boruları kırıldıysa bunu yapma imkânları yok mu? Sesimize kulak verin perişan durumdayız' dedi.

ABONE OL
15 Temmuz 2023 17:55
Karabüklü vatandaş: 5 gündür sularımız yok! Çayda yıkanmak zorunda kalıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Üçevler köyünde yaşayan Sadık Şahin, aşırı yağışlardan dolayı köyü besleyen su borusu hatlarında kırılmalar meydana geldiğini belirterek, bu nedenle civar köylerde 5 gündür susuz kaldıklarını kaydetti.

“3 GÜN YAĞMUR YAĞDIYSA BU BORULAR YAPILAMIYOR MU?”

Çektiği videoyla yetkililere seslenen Şahin, şunları söyledi:

* “Yağmurlarda dolayı su borularımız kırıldı. 5 gündür su yok. Gençler çayda yıkanmak zorunda kalıyor. Ben 50 yaşımda çayda yıkanmak zorunda kalıyorum. Yatalak hastalarımız var, çoluk çocuk var, bahçelerimiz var her şeyimiz perişan oldu. 5 gündür sularımız yok. Hiç mi yetkili yok?

* 3 gün yağmur yağdıysa su boruları kırıldıysa bunu yapma imkânları yok mu? Sesimize kulak verin perişan durumdayız. Karahasanlar, Yukarısaray, Gövez, Üçevler komple sularımız yok. Mağdur olduk. Karabük’ten bir vali artık bir kepçe mi gönderecek ne gönderecekse bu işe bir çözüm bulunmasını istiyoruz.

* Sanayide çalışıyorum her akşam burada soğuk suda yıkanıyoruz. El arabaları ile su taşıyoruz. Bu kadar zor mu bunu yapması. Yetkililerden bir yardım istiyoruz. Burası Üçevler, gençlerin halini görüyorsunuz. Yaşlılar da buraya geliyor. Bu işe bir çözüm bulunmasını bekliyoruz.

* Soruyoruz kepçeler afet bölgesine gitti. Türkiye’de 1 tane mi kepçe var? Eskipazar’ın Kaymakamı, Karabük’ün Valisi, milletvekilleri neredesiniz? Mağduruz, perişanız, yardım bekliyoruz. Koktuk, pislendik.” ANKA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam