DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20747881,43%
Kan davası cinayeti için müebbet hapis talebi

Kan davası cinayeti için müebbet hapis talebi

Kan davası cinayeti için müebbet hapis talebi - Antalya'nın Manavgat ilçesinde 'kan davası' nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıkan Nazmi Kaplan davasında istenen cezalar belli oldu.

ABONE OL
11 Nisan 2023 09:55
Kan davası cinayeti için müebbet hapis talebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kan davası cinayeti için müebbet hapis talebi

Olay, geçen yıl ağustos ayında meydana geldi. Manavgat D-400 karayolu otogar kavşağında Nazmi Kaplan adlı yolcu otobüsten inerken, otobüsü takip eden bir hafif ticari araçtan açılan ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

Olayın ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, Nazmi Kaplan cinayetinin ailesi tarafından öldürülen Murat Balyeci’nin intikamı için gerçekleştirilmiş olabileceğini belirledi.

Polis, güvenlik kameraları ve PTS kamera görüntülerini inceleyerek, hafif ticari aracın İzzet Balyeci (41) tarafından kullanıldığını ve ön koltukta Haci Balyeci’nin (19) oturduğunu tespit etti. Soruşturma kapsamında 8 şüpheli tutuklandı. M.Y. ve S.S. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARDIM ETMİŞLER

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan iddianamede, cinayetin kan davası nedeniyle işlendiği belirtildi.

Haci ve İzzet Balyeci’nin aynı araçla geldiği ve Nazmi Kaplan’ı öldürdükleri anlatılan iddianamede, diğer şüphelilerin ise olayın ardından cinayeti işleyen iki kişiye yardım ettiği kaydedildi.

İzzet Balyeci ve Haci Balyeci’nin ‘kasten öldürme’ suçundan, Hacı Balyeci, Agit Balyeci ve Yavuz Balyeci’nin ‘kasten öldürmeye iştirak’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, diğer şüphelilerin ise ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. (DHA)

Bayram Ulgaç cinayetinde 1 tutuklamaİlginizi ÇekebilirBayram Ulgaç cinayetinde 1 tutuklamaCinayetten aranıyordu, yer altı sığınağında yakalandıİlginizi ÇekebilirCinayetten aranıyordu, yer altı sığınağında yakalandı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam