DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078829-1,58%
Kalfalık belgesiyle diş hekimliğine soyundu, sonuç felaket

Kalfalık belgesiyle diş hekimliğine soyundu, sonuç felaket

Kalfalık belgesiyle diş hekimliğine soyundu, sonuç felaket - İstanbul’da aldığı diş protez kalfalığı belgesiyle, yetkisiz olarak diş kliniği açtığı iddia edilen sahte doktor, polis ekiplerince gözaltına alındı. Soyadı “Dişçi” olan şüphelinin, mağdur ettiği Hatice D.'den 40 bin lira aldığı öğrenildi. Ancak implantların çürükler üzerine yapıldığı ve ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı öğrenildi.

ABONE OL
13 Mart 2023 12:55
Kalfalık belgesiyle diş hekimliğine soyundu, sonuç felaket
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kalfalık belgesiyle diş hekimliğine soyundu, sonuç felaket

Polisi harekete geçiren olay, bir kadının şikayeti ile ortaya çıktı. İddiaya göre, Hatice D. implant yaptıracaktı. Arkadaşları vasıtasıyla Orhan Dişçi isimli bir kişiyle tanıştı. Dişçi, kendisine implant yapabileceğini söyleyerek Bağcılar, Hürriyet Mahallesi’nde bir adrese çağırdı.

Hatice D., gittiği adreste 40 bin lira karşılığında protez yaptırmak için anlaştı. Ancak yapılan işlemlerden memnun kalmadı. İşlemler sırasında sağlam dişleri de zarar gören kadın, adliyeye giderek şikayetçi oldu.

KALFALIK BELGESİYLE DİŞ KLİNİĞİ

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri adrese baskın düzenledi. Orhan Dişçi’nin belgeleri incelendi. Diş hekimi olmadığı anlaşılan şüphelinin Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “Protez Kalfalığı” belgesi aldığı tespit edildi. Protez yapma eğitimi alan şüphelinin, diş doktorlarının yapması gereken işlemleri yapmaya kalkıştığı belirtildi.

ÇÜRÜKLERİN ÜZERİNE İŞLEM YAPTI

Gözaltına alınan şüphelinin mağduru olan kadının, ağız sağlığında sorunlar yaşadığı, dişinde iltihaplanmalar oluştuğu öğrenildi. Soyadı “Dişçi” olan şüphelinin çürükleri tam temizlemeden işlem yaptığı belirtildi. Mağdur kadının 10 dişinde iltihap oluştuğu ve ciddi sağlık sorunları yaşadığı belirtildi.

SERBEST KALDI

Farklı suç kaydı da olduğu öğrenilen şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından “Taksirle Yaralama” ve “Yetkisiz Hekimlik” suçlarından adliyeye gönderildi. Şüpheli serbest bırakıldı.

Ucuz diye Türkiye'ye gelen Danimarkalı ikizler kâbusu yaşadıİlginizi ÇekebilirUcuz diye Türkiye'ye gelen Danimarkalı ikizler kâbusu yaşadı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam