DOLAR 32,5495 0.01%
EURO 34,9350 0.23%
GBP 40,7268 0.32%
ALTIN 2.425,560,11
BITCOIN 2062849-4,14%
Kaftancıoğlu oyunu kullandı: Şu ana kadar büyük bir olumsuzluk yok

Kaftancıoğlu oyunu kullandı: Şu ana kadar büyük bir olumsuzluk yok

Kaftancıoğlu oyunu kullandı: Şu ana kadar büyük bir olumsuzluk yok - CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada şu ana kadar çok büyük bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.

ABONE OL
14 Mayıs 2023 10:50
Kaftancıoğlu oyunu kullandı: Şu ana kadar büyük bir olumsuzluk yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sabah saatlerinde İstanbul Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, oy kullanmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“ŞU ANA KADAR ÇOK BÜYÜK BİR OLUMSUZLUK YOK”

Bahar havasında bir seçim sürecini yürüttüklerini söyleyen Kaftancıoğlu, “Sabah erken saatlerden itibaren Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız bütün sandıklarda, okullarda yerlerini aldılar. Şu ana kadar tarafımıza gelen çok büyük bir olumsuzluk yok. Günün bu şekilde nasıl başladıysa öyle gideceğine inanıyorum.” dedi.

Kaftancıoğlu daha sonra okula giderek, sandık görevlilerinde oy pusulasını aldı ve kabine girerek oyunu kullandı.

Türkiye sandık başında... Dünya medyası gelişmeleri böyle aktardı: Erdoğan'ın geleceği...İlginizi ÇekebilirTürkiye sandık başında… Dünya medyası gelişmeleri böyle aktardı: Erdoğan'ın geleceği…Kemal Kılıçdaroğlu, eşi birlikte oy kullandıİlginizi ÇekebilirKemal Kılıçdaroğlu, eşi birlikte oy kullandıOyunu kullanan Akşener: Her şey güzel ve iyi olacakİlginizi ÇekebilirOyunu kullanan Akşener: Her şey güzel ve iyi olacak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam