DOLAR 32,4204 0.02%
EURO 34,4479 -0.17%
GBP 40,3140 -0.16%
ALTIN 2.487,240,18
BITCOIN 2022162-3,94%

Kadını kürekle öldürmüştü, cezası belli oldu

Kadını kürekle öldürmüştü, cezası belli oldu - Çanakkale'de bir kadını kürekle başına vurarak öldüren sanık, hiçbir ceza indirimi uygulanmaksınız ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

ABONE OL
8 Mart 2023 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kadını kürekle öldürmüştü, cezası belli oldu

Çanakkale 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Hakkı E. bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Maktul Türkan D’nin ailesi ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

“HEYETİN AFFINA SIĞINIYORUM”

Sanık Hakkı E, savunmasında çok pişman olduğunu belirterek, “Heyetin affına sığınıyorum.” dedi.

İNDİRİM UYGULANMADI

Mahkeme heyeti, beyanların alınması sonrası sanığa hiçbir ceza indirimi uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini kararlaştırdı.

Türkan D’nin ailesinin avukatı İlayda Kocabaş, duruşma çıkışında gazetecilere, mahkeme heyetinin kendileri için olumlu bir karar verdiğini belirterek, “Ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Aynı zamanda hiçbir takdir indirim uygulanmadı. Bu bizi çok memnun etti. Özellikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hiçbir indirim almadan ağırlaştırılmış müebbetle bir kadının katilinin cezalandırılması bizim için olumlu bir karar oldu.” dedi.

OLAY

Biga ilçesine bağlı Kanibey köyünde, 27 Mayıs’ta, bir tavuk çiftliğinde çalışan Hakkı E. ile akrabası olduğu belirtilen Abdullah D’nin eşi Türkan D. arasında tartışma çıkmıştı.

Hakkı E’nin kürekle başına vurarak ağır yaraladığı öne sürülen Türkan D, kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Yakalanan Hakkı E, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. (AA)

Bir kadın vahşeti daha! Öldürdü ambulansı aradıİlginizi ÇekebilirBir kadın vahşeti daha! Öldürdü ambulansı aradıPusu kurup, yengesini öldürdü istenen ceza belli olduİlginizi ÇekebilirPusu kurup, yengesini öldürdü istenen ceza belli oldu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Çanakkale Dünya indirim mahkeme

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam