DOLAR 47,2038 0.06%
EURO 53,9518 0.08%
ALTIN 6.177,651,62
BITCOIN 31241893.1548%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

İzcan: “TMK etkin bir şekilde çalıştırılmıyor”

İzcan: “TMK etkin bir şekilde çalıştırılmıyor”

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin önerisi ile kurulan Taşınmaz Mal Komisyonu'nun (TMK) "etkin bir şekilde çalıştırılmadığını" savunarak, eleştiride bulundu.

ABONE OL
22 Mayıs 2025 13:51
İzcan: “TMK etkin bir şekilde çalıştırılmıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin önerisi ile kurulan Taşınmaz Mal Komisyonu’nun (TMK) “etkin bir şekilde çalıştırılmadığını” savunarak, eleştiride bulundu.

BKP’den yapılan açıklamaya göre İzcan, 8 bin 135 müracaattan, 2 bin 27’sinin sonuçlandığını ve bunların küçük bir bölümüne tazminat ödendiğini kaydetti.

“Statükocular, konunun tekrardan Avrupa Konseyinde görüşülmesi öncesinde paniğe kapıldı” iddiasında bulunan İzcan, sorunların köklü çözümünün Kıbrıs sorununun BM kararları temelinde çözümünden geçtiğini, uluslararası hukuka uygun bir politika izlenmesi gerektiğini söyledi.

Salih Pakarı

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle