DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20695210,84%
İYİ Parti’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yanıt

İYİ Parti’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yanıt

İYİ Parti’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yanıt - İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışman Kürşad Zorlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Meral Akşener ve Mansur Yavaş hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

ABONE OL
23 Haziran 2023 11:00
İYİ Parti’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir TV programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı Masa’yı terk ettiği sürece ilişkin iddialarda bulundu.

Tanju Özcan, şu ifadeleri kullandı: “Meral Akşener’in 3 Mart’ta yediği bir siyasi kazık var. Mansur Yavaş’ın oyununa geldi. Meral hanım gibi tecrübeli bir siyasetçi, birileriyle görüşmeden çıkar mı… Yavaş önce adaylık teklifini kabul etti. Akşener de çıktı “Masadan kalkıyorum, kendim yürüyeceğim” dedi, olayın özü bu. Sonra en geç saatte “Yanındayız” tweet’ini attı.

“TAMAMEN YALANDIR”

Özcan’ın iddialarına İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışman Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yanıt verdi:

– Dün kamuoyuna yansıdığı üzere Bolu Belediye Başkanı Sn.Tanju Özcan katıldığı bir TV yayınında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a yönelik gerçek dışı iddia ve açıklamalarda bulunmuştur.

– Sayın Özcan’ın burada tekrarlamaya lüzum görmediğimiz söz konusu iddiaları tamamen yalandır.

TAM BİR ŞEFFAFLIK İÇERSİNDE ORTAYA KONDU

– Önemle vurgulamak isteriz ki, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda en başından bu yana Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in tutum ve değerlendirmeleri milletinin sesi olabilmek adına ve yine milletimizin huzurunda tam bir şeffaflık içerisinde ortaya konulmuştur.

– Bu amaçla sayın Genel Başkanımız tarafından gerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na 3 Mart 2023’te yaptığı Cumhurbaşkanı adaylığı yönündeki tarihi çağrısı ve sonrasında 6 Mart 2023’te etkili/yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları yönündeki teklifleri dışında ileri sürülen tüm iddialar asılsızdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam