DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
GBP 41,0371 0.03%
ALTIN 2.300,451,02
BITCOIN 23121412,54%
İYİ Parti’den aday olamayınca AKP’ye katıldı

İYİ Parti’den aday olamayınca AKP’ye katıldı

İYİ Parti’den aday olamayınca AKP’ye katıldı - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, AKP’nin milletvekili aday tanıtım toplantısında AKP’ye geçti. Özvarinli, 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmuş ancak aday gösterilmeyince partisini eleştirmişti.

ABONE OL
15 Nisan 2023 18:45
İYİ Parti’den aday olamayınca AKP’ye katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İYİ Parti’den aday olamayınca AKP’ye katıldı

AKP’nin Kayseri milletvekili adayları Kadir Has Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Programa AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Adayı ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın yanı sıra AKP Kayseri milletvekili adayları ve partililer katıldı. Programda ise sürpriz gelişme yaşandı.

image small

AKŞENER’İN DANIŞMANI AKP’YE KATILDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, düzenlenen programda AKP’ye katıldı. Programda Özvarinli ile Mehmet Özhaseki’nin yan yana oturması ise dikkat çekti.

LİSTEDE YER ALAMAYINCA PARTİSİNİ ELEŞTİRDİ

Özvarinli, 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili aday adayı olarak başvurmuştu ancak milletvekili adayı gösterilmemişti.

Özavrinli, milletvekili aday listesinde yer almasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İYİ Parti yönetimine tepki göstermişti.

image small

Özvarinli twitter hesabından yaptığı son paylaşımında, “Anadolu’nun kavruk tenli çocukları ülkeyi yönetecekti, milliyetçiler iktidara yürüyecek ve en başta ülkücüler olacaktı. Bu ideallerle yola çıktık! Varımızı yok ettik, hatıralarımızı tükettik. Geldiğimiz noktada ise satılığa çıkmış milletvekili aday listeleri bizi karşılamakta” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan AKP'nin 'vaadine' tepki: 21 yıl sonra mı aklınıza geldiİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan AKP'nin 'vaadine' tepki: 21 yıl sonra mı aklınıza geldiAKP'den milletvekili adayı olan bakanı seçim bölgesinde vali karşıladıİlginizi ÇekebilirAKP'den milletvekili adayı olan bakanı seçim bölgesinde vali karşıladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam