DOLAR 49,12990,11%
EURO 55,26590,01%
ALTIN 6.614,800,33
BITCOIN 42506153.18206%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP’den ilk açıklama

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP’den ilk açıklama

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP’den ilk açıklama - İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırıyı kınayan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 'Sayın Akşener’in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
31 Mart 2023 13:30
İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP’den ilk açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP’den ilk açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırı hakkında açıklama yaptı.

Ömer Çelik, “İyi Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz. Sayın Akşener’in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırıİlginizi ÇekebilirİYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli

Video İzle