DOLAR 32,5305 -0.09%
EURO 34,9931 0.28%
GBP 40,7776 0.28%
ALTIN 2.426,450,15
BITCOIN 2097294-3,42%
İşte özlenen sahne: CHP’li ve AKP’li adaylar gençlerle beraber türkü söyledi

İşte özlenen sahne: CHP’li ve AKP’li adaylar gençlerle beraber türkü söyledi

İşte özlenen sahne: CHP’li ve AKP’li adaylar gençlerle beraber türkü söyledi - AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, milletvekili adayı oldukları İstanbul 3'üncü bölgede seçim çalışmalarını sürdürürken Silivri'de karşılaştı. Zengin ve Altay, gençlerle birlikte 'Gesi Bağları' türküsünü söyledi.

ABONE OL
4 Mayıs 2023 22:30
İşte özlenen sahne: CHP’li ve AKP’li adaylar gençlerle beraber türkü söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, partiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili adayı oldukları İstanbul 3’üncü bölgede seçim çalışmalarını sürdüren AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Silivri’de karşılaştı.

Zengin ve Altay, ilçede gençlerle Gesi Bağları türküsünü söyledi. Zengin, o anları sosyal medya hesabından “Ve bu karşılaşmaya şarkılarıyla eşlik eden Silivrili Gençlerden şahane ‘Gesi Bağları’ yorumu… Çok teşekkür ediyoruz… ” notuyla paylaştı.

“GELİN HEP BİRLİKTE BENCE MİLLETİN SESİNİ DİNLEYELİM”

Özlem Zengin’in paylaşımını alıntılayan Engin Altay ise “Özlem hanım, ikimizin de sesi güzel gibi ne dersiniz? Gelin hep birlikte bence milletin sesini dinleyelim. Ne diyelim? Haydi Türkiye’m Haydi” mesajını paylaştı.

Özlem Zengin de Engin Altay’ın mesajına “Engin Bey… Biz zaten Milletimizin sesini dinlediğimiz için 21 yıldır iktidarız… Ve cankulağıyla dinlemeye devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu: Baskı ve şiddetle değil, halkın iradesiyle geleceğizİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Baskı ve şiddetle değil, halkın iradesiyle geleceğizFahrettin Altun: Şaşkınlıkla izliyoruzİlginizi ÇekebilirFahrettin Altun: Şaşkınlıkla izliyoruz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam