DOLAR 32,4099 0.21%
EURO 35,0922 -0.12%
GBP 41,1737 0.4%
ALTIN 2.323,880,19
BITCOIN 23015272,61%
İstanbul’da kanlı baskın: Baba-oğul öldü

İstanbul’da kanlı baskın: Baba-oğul öldü

İstanbul’da kanlı baskın: Baba-oğul öldü - İstanbul Maltepe'de eski kız arkadaşının evine giden 37 yaşındaki Hüseyin Dirlik, eski sevgilisinin babasına ve kardeşine kurşun yağdırdı. Saldırıda baba-oğul hayatını kaybetti. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Dirlik ise gözaltına alındı. 

ABONE OL
29 Mart 2023 17:00
İstanbul’da kanlı baskın: Baba-oğul öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul’da kanlı baskın: Baba-oğul öldü

Sevgili olan Hüseyin Dirlik (37) ile Tuğba Demirbaş(36) bir süre önce anlaşmazlık yaşadıkları için ayrıldı. Yaklaşık bir hafta önce ise Tuğba Demirbaş’ın şikayeti üzerine Hüseyin Dirlik’e uzaklaştırma kararı verildi.

Hüseyin Dirlik, dün saat 23:00 sıralarında Tuğba Demirbaş’ın ailesinin yaşadığı Maltepe Zümrütevler Mahallesi’ndeki eve gitti. Mutfak kapısından içeri giren Dirlik, eski sevgilisinin babası Ramazan Demirbaş ve kardeşi Hakan Demirbaş ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Dirlik üzerinde bulunan silahla baba ve oğluna ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Baba ve oğlunu vuran Hüseyin Dirlik olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba-oğul yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SEYRANTEPE’DE YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Dirlik, Seyrantepe’de yakalanarak gözaltına alındı. Dirlikin verdiği ifadesinde Tuğba Demirbaş ile aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi. Bir aile yakını ise, Aralarında sorunlar varmış. Evde katliam yapmış. Başsağlığı dilemek için geldim. Baba ve oğlunu vurmuş. İkisi de yaşamını yitirdi” dedi. (DHA)

İstanbul'da eski sevgili dehşetinden yeni görüntüler ortaya çıktıİlginizi Çekebilirİstanbul'da eski sevgili dehşetinden yeni görüntüler ortaya çıktı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam