DOLAR 32,3718 0.02%
EURO 34,8114 0.02%
GBP 40,7074 0.27%
ALTIN 2.394,41-0,08
BITCOIN 19170732,65%
İstanbul’da bir tuhaf ‘adam kaçırma’ hikayesi

İstanbul’da bir tuhaf ‘adam kaçırma’ hikayesi

İstanbul’da bir tuhaf ‘adam kaçırma’ hikayesi - Eyüpsultan'da şüpheliler, Almanya'dan gelen iş insanı Zeki Oğuz yerine  marketten çıkan başka birini kaçırmaya çalıştı. Kaçırmaya çalıştıkları kişinin başkası olduğunu fark eden şüpheliler, özür dileyip marketten çıkan Zeki Oğuz'ı kaçırdı. 

ABONE OL
23 Mart 2023 12:20
İstanbul’da bir tuhaf ‘adam kaçırma’ hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Almanya’da yaşayan ve Taksim’de bir restoran ortağı olduğu öğrenilen iş insanı Zeki Oğuz, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Oğuz İstanbul’a geldikten sonra en son Eyüpsultan Kemerburgaz’da görüldükten sonra ortadan kayboldu.

Oğuz’a ulaşamayan arkadaşı durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler Oğuz’un bulunabileceği yerlerde güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

BİRDEN ETRAFINI SARDILAR

Ekipler inceledikleri görüntülerde Oğuz’un Kemerburgaz’da bulunan bir markette alışveriş yaptıktan sonra kaçırıldığını tespit etti. Polis, Oğuz’u bulabilmek için çalışmalarını sürdürürken güvenlik kamerasına yansıyan detay dikkat çekti.

Görüntülerde, bir minibüsle gelen şüpheliler market önünde bir kişinin etrafını sararak kaçırmak istedi.

Ancak bu kişinin Zeki Oğuz olmadığını fark eden şüpheliler özür dileyip serbest bıraktı. Zeki Oğuz’un marketten çıkmasıyla birlikte şüpheliler, Oğuz’u araçlarına bindirdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. (DHA)

İstanbul'da akılalmaz olay: Yolunu kesip sürücüyü kaçırdılarİlginizi Çekebilirİstanbul'da akılalmaz olay: Yolunu kesip sürücüyü kaçırdılarKaçırdılar, işkence yapıp zorla kredi çektirdilerİlginizi ÇekebilirKaçırdılar, işkence yapıp zorla kredi çektirdiler

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam