DOLAR 32,5916 0.33%
EURO 34,8201 0.19%
GBP 40,4080 -0.53%
ALTIN 2.505,970,88
BITCOIN 20902421,53%
İSKİ skandalının kilit ismi Ergun Göknel son yolculuğuna uğurlandı

İSKİ skandalının kilit ismi Ergun Göknel son yolculuğuna uğurlandı

İSKİ skandalının kilit ismi Ergun Göknel son yolculuğuna uğurlandı - İSKİ'nin eski genel müdürlerinden Ergun Göknel, 85 yaşında hayatını kaybetti. Göknel, Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
5 Haziran 2023 14:10
İSKİ skandalının kilit ismi Ergun Göknel son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İSKİ skandalının kilit ismi Ergun Göknel son yolculuğuna uğurlandı

Eski İSKİ Genel Müdürü Ergun Göknel, cumartesi günü yaşlılığa bağlı rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Göknel için bugün Zincirlikuyu Camii’nde tören düzenlendi.

Törene kardeşi Demir Göknel, gelini Güliz Göknel, eski eşi Fatma Müjgan Doğan, İSKİ Abone İşleri 1.Bölge Dairesi Başkanı Secaattin Güçlü, akrabaları ve eski mesai arkadaşları katıldı. Ergun Göknel, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“ÇOK YARDIMSEVER BİR İNSANDI”

Ergun Göknel eski eşi Fatma Müjgan Doğan, duygularını şu sözlerle anlattı:  “9 sene evli kaldık. Çok muhterem bir insandı. Yardımsever, şikâyet etmeyen, çözüm odaklı, ciddi bir yönetici aynı zamanda iyi bir eşti. Ayrıldık ama daimi dost ve arkadaş kaldık. Ergun, bir sürü güzel erdemi kendinde toplamış bir insandı. Öyle bir insanı kaybettiğimiz için üzgünüm. Allah rahmet eylesin.”

İSKİ SKANDALI

1993 yılında İSKİ Genel Müdürü Ergun Göknel, rüşvetle suçlandı. Fahiş fiyatla klor satın aldığı için hapse mahkum edildi. Yıllarca cezaevinde yattı. Cezaevinden çıktığında beş parasızdı. Geçimini sağlayabilmek için televizyonlardaki bilgi yarışmalarına katıldı.

Ünlü aktör 92 yaşında hayatını kaybettiİlginizi ÇekebilirÜnlü aktör 92 yaşında hayatını kaybettiFenerbahçeli Yüksel Gündüz hayatını kaybettiİlginizi ÇekebilirFenerbahçeli Yüksel Gündüz hayatını kaybetti

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Cumartesi Zincirlikuyu Mezarlığı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam