DOLAR 32,5858 0.3%
EURO 35,0586 0.23%
GBP 40,8841 0.2%
ALTIN 2.458,950,95
BITCOIN 20965470,98%
İrsen Küçük özlemle anıldı

İrsen Küçük özlemle anıldı

ABONE OL
10 Mart 2023 13:20
İrsen Küçük özlemle anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Meclis üyesi, eski Başbakan ve bakanlardan Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski Genel Başkanı İrsen Küçük, ölümünün 4’üncü yıl dönümünde Lefkoşa’da Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine, İrsen Küçük’ün ailesi, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Fevzioğlu,  bazı bakan ve milletvekilleri, askeri yetkililer, bazı bürokratlar, dostları, ailesi ve İrsen Küçük Ortaokulu öğrencileri katıldı.


İrsen Küçük ölümünün 4’üncü yıl dönümünde anıldı.

Törende, İrsen Küçük ve trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Kemal Küçük’e okunan duaların ardından İrsen Küçük’ün eniştesi, eski bakanlardan Feridun Adahan, aile adına konuşma yaptı.


Feridun Adahan

Feridun Adahan konuşmasında, İrsen Küçük’ün hayatı boyunca kendi kişisel menfaatini düşünmeden ülkesine hizmet etmiş bir kişi olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuşma yaparak, şunları kaydetti:

“Bizlerle birlikte mücadele etti. Bizlere ağabeylik etmiştir. Büyük hizmetler vermiş, eserler bırakmış, Tarım Bakanlığı döneminde hayvancılığa, çiftçiliğe ve daha nice büyük başarılara imza atmış ve UBP’nin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir büyüğümüz olarak aramızdan ayrılmıştır. Böyle bir abimize her zaman bizlerin rahmet dilemesi ve onu yad etmesi, onu minnet ve özlemle anması hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.”


Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Konuşmaların ardından İrsen Küçük’ün kabrine çiçekler bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam