DOLAR 32,6051 0.38%
EURO 34,8074 0.2%
GBP 40,6089 0.02%
ALTIN 2.496,590,50
BITCOIN 21146224,75%
İngiltere futbol ligine Türk teknik direktör

İngiltere futbol ligine Türk teknik direktör

ABONE OL
6 Haziran 2023 08:20
İngiltere futbol ligine Türk teknik direktör
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Mihrişah Safa-Londra

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City’e teknik direktör olan Erol Bulut, kulübe katılması nedeniyle düzenlenen törende takımı yükseltmek için elinden geleni yapacağını söyleyerek, “Kolay pes etmeyeceğiz.” dedi.


Erol Bulut Cardiff City ile anlaşmasını imzaladı. 

Futbol liglerinin bittiği İngiltere’de Galler’in başkenti Cardiff’teki imza töreninde son 10 yıldır kulübün başkanlığını yapan Kıbrıs asıllı iş insanı Mehmet Dalman, CEO’su Ken Choo ile bir araya gelen ve anlaşmasını imzalayan 48 yaşındaki teknik direktör, son yıllarda arka arkaya menajer değiştiren mavi beyazlı ekibin başarılı olması için elinden geleni yapacağını söyledi.


Mehmet Dalman (ayaktaki), Ken Choo ve Erol Bulut

Cardiff City'in stadında düzenlenen törende neşeli oldukları görülen Erol Bulut, Mehmet Dalman ve Ken Choo, daha sonra takımın sahasına inerek, incelemelerde bulundu ve stadı gezdiler.


Ken Choo, Mehmet Dalman ve Erol Bulut

Bulut, “Bluebirds – Mavi kuşlar” olarak adlandırılan takımı ligin üstlerine çıkarmaya azimli olduğunu belirterek, yeni görevine önümüzdeki haftalarda başlayacağını ifade etti.

“SOYUNMA ODASINA BOMBA KOYACAK BİR MENAJER”

İngiltere Ligi'nde ilk defa bir Türk teknik direktörün çalışmaya başlayacağını kaydeden kulübün 2013’ten bu yana başkanlığını yapan iş insanı Mehmet Dalman, takımın başarılı olacağından ümitli olduklarını belirterek, “Erol Bulut’un Cardiff’i ligde yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Çok aday arasından Erol Bulut’u seçtik, başarılar diliyorum.” dedi.


Erol Bulut Cardiff City'nin teknik direktörü oldu .

Galler’de yayınlanan “Wales on Line” sitesi, Erol Bulut’u, "hırslı, tutkulu, ateşli bir teknik direktör" olarak tanımlayarak şunları yazdı:

“Erol Bulut, Mavi Kuşlar’a teknik direktör olarak düşünülen 4 isim arasında ilk sıradaydı. Mehmet Dalman, Türkiye’deki başarılarından dolayı Bulut’tan yanaydı ve ona hayrandı. Cardiff City soyunma odasına bomba koyacak karakterde bir menajer . Biz uzun zamandır böyle bir menajer görmedik. Taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir teknik adam. Liglerin başlamasıyla sahanın da dolmasını bekliyoruz. Cardiff’e canlılık ve başarı getireceğine inanıyoruz. Belki Bulut’u da bizden daha büyük takımlar alabilir.”


Ünlü teknik adam Erol Bulut'un yeni adresi Cardiff City oldu.

Premier Lig’den Championship'e düşen takımı eski günlerine getirmek için çok çalışacağını söyleyen Bulut, “Türkiye’de değişik takımları çalıştırdım. İngiliz ligi benim için yeni bir mücadele. Daha önce başarılı olduğumu kanıtladım. Şimdi de pes etmeyerek, sonuna kadar savaşacağız. Maçlarda stadımızı dolu görmek, taraftarlarımızın desteğini istiyoruz. Başarılı olmak için onlara ihtiyacımız var. İleriki günlerde bu statta başarılı zaferlere ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Bulut, gerek Türkiye'den gerekse de yurt dışından birçok teklif aldığını kaydederek, “Cardiff City’nın bulunduğu lig zor bir lig. Çok iyi takımlar var. Premier Lig'den düşen takımlar da güçlü. Onlara karşı da savaşarak ligde iyi bir pozisyona ulaşmak için mücadele edeceğiz." diye konuştu.


Erol Bulut ve Mehmet Dalman

Cardiff City, sezonu 49 puanla küme düşme hattının hemen üstünde 21'inci sırada tamamladı.

Futbolculuk kariyerinde birçok kulüpte forma giyen Erol Bulut, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'yi çalıştırmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam