DOLAR 46,4499 -0.03%
EURO 53,3629 0.22%
ALTIN 6.204,70-1,31
BITCOIN 29247330.58971%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

İncirli, Yeşilırmak Çilek ve Kıbrıs İpek Koza Festivali’ni ziyaret etti

İncirli, Yeşilırmak Çilek ve Kıbrıs İpek Koza Festivali’ni ziyaret etti

ABONE OL
11 Mayıs 2026 19:14
İncirli, Yeşilırmak Çilek ve Kıbrıs İpek Koza Festivali’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Yeşilırmak Çilek Festivali ve Beylerbeyi (Bellapais) Köy Meydanı’nda düzenlenen 21. Kıbrıs İpek Koza Festivali’ni ziyaret etti.
CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, İncirli her iki festivalin açılış töreninde konuşma yaptı. İncirli, konuşmalarında kültür, kimlik ve köy yaşamının korunmasının önemine değinerek, her bölgenin kendine özgü özellikleri bulunduğunu ifade etti.
İncirli, köy kültürünün çok kıymetli olduğunu, festivaller sayesinde Kıbrıs Türk kültürünün en güzel hallerini yaşadığını ve  gelecek nesillere taşındığını kaydetti. İncirli, dayanışmanın güçlenmesi, köy kültürünün unutulmaması ve yaşatılması açısından festivallerin önemine  işaret etti.
İncirli, stantları ziyaret ederek yurttaşlarla sohbet etti.
yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle