DOLAR 32,4003 0.09%
EURO 34,8115 -0.04%
GBP 40,7298 0.26%
ALTIN 2.396,14-0,01
BITCOIN 19305363,92%
İnce, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: İHA’lara, SİHA’lara çomak sokuyor

İnce, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: İHA’lara, SİHA’lara çomak sokuyor

İnce, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: İHA’lara, SİHA’lara çomak sokuyor - Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Türk milletine söz veriyorum. İHA'lar, SİHA'lar konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan'ın damadıymış, umurumda değil. Destekleyeceğim, destekleyeceğim, destekleyeceğim.' dedi.

ABONE OL
29 Nisan 2023 16:20
İnce, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: İHA’lara, SİHA’lara çomak sokuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İnce, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: İHA’lara, SİHA’lara çomak sokuyor

Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’e gelen Muharrem İnce, Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı, fotoğraf çektirdi. Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda halka hitap eden İnce, Türkiye’nin savunma sanayisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“KILIÇDAROĞLU, İHA’LAR VE SİHA’LARA ÇOMAK SOKUYOR”

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren İnce, şöyle konuştu:

* Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA’lar ve SİHA’lara çomak sokuyor. Bakın, Balıkesir’de Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan Türk milletine söz veriyorum. İHA’lar, SİHA’lar konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan’ın damadıymış, umurumda değil. Destekleyeceğim, destekleyeceğim, destekleyeceğim.

* Türkiye, Azerbaycan’a yardım etti. Bir CHP’li milletvekili çıktı, ‘Ne işimiz var Azerbaycan’da?’ dedi. Ben yine Balıkesir’den sesleniyorum. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Azerbaycan’a yardım edeceğiz. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz ‘Mavi Vatan’ı savunacağım.

* Türk askerinin Libya’da olmasını önemsiyorum. Akdeniz’de gaz var, o gazdan pay almamız lazım. Ben CHP gibi düşünmüyorum. Libya tezkeresine ‘evet’ diyorum. Biz üçüncü yoluz, ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan.

Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türkiye’yi daha güçlü bir ülke yapacağını ve ülkenin zenginleşeceğini sözlerine ekledi. İnce, konuşmasının ardından partililerle Anafartalar Caddesi’nden Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli’nin önüne yürüyerek halkı selamladı. (AA)

Kemal Kılıçdaroğlu: Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorumİlginizi ÇekebilirKemal Kılıçdaroğlu: Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorumİnce uyardı: Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama!İlginizi Çekebilirİnce uyardı: Ondan sonra muhalefete neden muhalefet ediyorsun diye ağlamak yok ama!Akşener'den seçim mesajı: Savaşa gitmiyoruzİlginizi ÇekebilirAkşener'den seçim mesajı: Savaşa gitmiyoruz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam