DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
İmamoğlu’ndan seçim güvenliği açıklaması: Trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim

İmamoğlu’ndan seçim güvenliği açıklaması: Trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim

İmamoğlu’ndan seçim güvenliği açıklaması: Trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda sandık güvenliğine dikkat çekti: Elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim.

ABONE OL
19 Mart 2023 13:30
İmamoğlu’ndan seçim güvenliği açıklaması: Trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İmamoğlu’ndan seçim güvenliği açıklaması: Trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoda 14 Mayıs seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara Millet İttifakı’nın seçim güvenliği platformu Türkiye Gönüllüleri’ne katılma çağrısında bulunan İmamoğlu, şunları söyledi:

– Değerli vatandaşlarım; 14 Mayıs’ta yeni ve umut dolu bir dönem başlıyor. Milleti yoksulluğa ve çaresizliğe mahkum eden bu bozuk düzenden hep birlikte kurtulacağız.

OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

– Hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimlerinde büyük başarı kazanacağımızdan en küçük bir şüphem yok ama bunun için sandık güvenliğini sağlama almamız gerekiyor. Zira seçim kazanmanın yolu, sadece vatandaştan oy almaktan değil, aynı zamanda oyları koruyabilmekten de geçiyor.

– Seçim günü sandıklarımızın başında olacak, tüm oylarımıza sahip çıkacağız ki elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim. Bu seçimde sandığa sahip çıkmak demek, ülkemize sahip çıkmak demek.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

– Gelin, hep birlikte bir tarih yazalım. İster desteklediğiniz partinin sandık görevlisi olun isterseniz Millet İttifakı’nın platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin. Bu seçimi milletçe kazanacağız. Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak.

9 YIL ÖNCE YAŞANAN OLAY

30 Mart 2014 seçimlerinde Ankara’da elektrik kesilmiş, dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış” demişti. AKP’li İ. Melih Gökçek 31 bin 732 oy farkla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. CHP’li Mansur Yavaş’ın elektrikler kesilene kadar seçimi önde götürdüğü öne sürüldü.

Ekrem İmamoğlu'dan seçim mesajı... Meral Akşener'e teşekkürİlginizi ÇekebilirEkrem İmamoğlu'dan seçim mesajı… Meral Akşener'e teşekkürRıfat Serdaroğlu’nun sandık güvenliği kuşkusuİlginizi ÇekebilirRıfat Serdaroğlu’nun sandık güvenliği kuşkusuİngiliz Telegraph gazetesinden seçim analizi: Kılıçdaroğlu ve Erdoğan hakkında çarpıcı yorumİlginizi Çekebilirİngiliz Telegraph gazetesinden seçim analizi: Kılıçdaroğlu ve Erdoğan hakkında çarpıcı yorum

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Ankara CHP Ekrem İmamoğlu istanbul Kedi Mansur Yavaş Melih Gökçek seçim sosyal medya Taner Yıldız Türkiye Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam