DOLAR 32,3805 -0.13%
EURO 34,7149 -0.28%
GBP 40,6005 -0.58%
ALTIN 2.401,31-1,37
BITCOIN 1983582-1,13%
İmamoğlu’ndan bir kez daha ‘Değişim’ mesajı

İmamoğlu’ndan bir kez daha ‘Değişim’ mesajı

İmamoğlu’ndan bir kez daha ‘Değişim’ mesajı - Seçimin ertesi günü değişimi işaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada yine “Değişim şart” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
20 Haziran 2023 11:40
İmamoğlu’ndan bir kez daha ‘Değişim’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu şunları söyledi:

*Bundan sonra elbette yanlışları yapmamak, eksikleri tamamlamak, doğruları yapmak bunu çok detayı var. Çok konuşulan içeriği var. Bu içeriğimizi konuşuyoruz ; bunların kamuoyuna açık olacağı zaman da elbette gelecek.  Değişim şarttır değişim.

*Eksikleri, yanlışları tekrarlayarak kazanamayacağımız nettir. Devletimizin, milletimizin daha iyi bir yönetime kavuşması için başta benim partim olmak üzere bütün muhalefetin bu anlamda bir özeleştiri yapması şarttır. Bunu yaparsak doğruları buluruz; bu konuda fikrim nettir. Yani bunu sizin kameralarınızın önünde de, başka ortamlarda da söyledim.

*Geçmişte de söylediğim şeyler var. Aynen işte bugün iktidarın yaptığı yanlışlarla ilgili yani ihale edip işe başlayamadan iki buçuk üç ettikleri süreçleri söylediğim gibi bizim de kendi hatalarımız var.

*Ben parti kurumsallığına aykırı, hem de parti içerisindeki saygıya aykırı asla hareket etmedim, etmem ama elbette ki vatandaşa karşı sorumluluğumuz her şeyin önündedir.

*Milletimize ve devletimize karşı sorumluluğumuz her şeyin önündedir ve bunu da en doğru zamanda en doğru üslup, en doğru şekilde kamuoyuyla paylaşmaktan da geri durmayız.

*Bunun zamanını ya da dilini merak edenler vardır. Zamanı geldiğinde zaten paylaşacağım tabii ki çok geç olmadan, doğru zamanda olmak  zorunda. Buna dönük çalışmalarımız sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam