DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20761031,46%
İmamoğlu, taşlı saldırıya üzülen down sendromlu genci aradı

İmamoğlu, taşlı saldırıya üzülen down sendromlu genci aradı

İmamoğlu, taşlı saldırıya üzülen down sendromlu genci aradı - Samsun'da Atakum Belediyesi'ne ait Down Cafe Park'ta çalışan Fatih Durmuş'un, Ekrem İmamoğlu'na yapılan taşlı saldırıya üzülüp ağladığı anların videosu sosyal medyada paylaşıldı. Videoyu gören İmamoğlu, down sendromlu Durmuş'u görüntülü arayarak, iyi olduğunu söyleyip üzülmemesini istedi.

ABONE OL
12 Mayıs 2023 08:45
İmamoğlu, taşlı saldırıya üzülen down sendromlu genci aradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Erzurum’da uğradığı taşlı saldırı büyük tepki çekti. Atakum Belediyesi Down Cafe çalışanı Fatih Durmuş da olay anını televizyondan ağlayarak izledi.

Durmuş’un ağlayan ve üzüntülü halini videoya çeken kişi, “Ekrem İmamoğlu bu videoyu izlersen bu kardeşime ulaş lütfen” diye yazarak, sosyal medyada paylaştı. Videoyu birkaç gün sonra gören Ekrem İmamoğlu, down sendromlu Fatih Durmuş’u görüntülü arayıp görüştü.

“MERAK ETME GAYET İYİYİM”

İmamoğlu, down sendromlu gence teşekkür edip, iyi olduğu ve kendisini merak etmemesini söyleyerek, “Seni tanıdığıma çok sevindim. Üzüntülü halini de gördüm, çok üzüldüm. Merak etme ben gayet iyiyim. Ne güzel adamsın. Ben de seni çok seviyorum. En kısa sürede de inşallah buluşuruz” dedi. İmamoğlu ardından görüşmenin videosunu kendi sosyal medya hesabında paylaşarak, “Fatih kardeşim Erzurum’daki saldırıyı televizyonda izleyince çok üzülmüş. Senin o güzel kalbini severim Fatih. Atakum Belediyesi Down Cafe’ye mutlaka uğrayacağım. Tüm arkadaşlarına sevgiler” yazdı.

Öte yandan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de Down Park Cafe’yi ziyaret edip, burada çalışan down sendromlu gençlerle bir araya gelerek, “Yüreği tertemiz kardeşim, senin için de kazanacağız” dedi.

İmamoğlu'na taşlı saldırıda gözaltına alınan 4 şüpheli daha serbestİlginizi Çekebilirİmamoğlu'na taşlı saldırıda gözaltına alınan 4 şüpheli daha serbestİmamoğlu, Erzurum’da yaralanan vatandaşlarla Rize'de buluştuİlginizi Çekebilirİmamoğlu, Erzurum’da yaralanan vatandaşlarla Rize'de buluştu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam