DOLAR 32,7807 0.64%
EURO 35,5094 0.33%
GBP 41,4510 0.21%
ALTIN 2.522,301,54
BITCOIN 1999809-0,10%
İmamoğlu tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı

İmamoğlu tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı

İmamoğlu tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı.

ABONE OL
2 Nisan 2023 14:40
İmamoğlu tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İmamoğlu tamamlanan projelerin toplu açılışını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Teleferik Meydanı, Haliç Spor Parkı, Silahtarağa Gençlik Parkı ve Eyüpsultan Bölgesel İstihdam Ofisi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu projeler hakkında bilgi verirken kıyıların halka kapatılmasına tahammülleri olmadığını, Haliç’i eşsiz bir yaşam vadisi olarak İstanbullulara emanet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Haliç Spor Parkı olarak düzenlenen bölgenin önceden vatandaşlara kapalı olduğunu dile getiren İmamoğlu, buranın kaykay parkından birçok spor aktivitesine kadar gençlerin ilgileneceği bir saha olacağını kaydetti.

Eyüpsultan Teleferik İstasyonu’nun yanındaki Teleferik Meydanı’nı da halka açık hale getirdiklerini, buranın nefes alma durağı olarak geliştirildiğini belirten İmamoğlu, Eyüpsultan Bölgesel İstihdam Ofisi’nin de İstanbul’daki 19’uncu istihdam ofisi olduğunu anlattı. İmamoğlu, ofiste 247 firmanın kayıtlı olduğunu dile getirerek, bu ofisler aracılığıyla 100 bini aşan kişinin iş bulduğunu aktardı. Konuşmaların ardından İmamoğlu, kurdeleyi keserek projelerin açılışını gerçekleştirdi. (AA)

İmamoğlu: Devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan, yeni hayatlarına adım atacakİlginizi Çekebilirİmamoğlu: Devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan, yeni hayatlarına adım atacakİmamoğlu Sinop’tan Ankara’ya seslendi: En fazla 43 gün daha gölge edersin, sonra güle güleİlginizi Çekebilirİmamoğlu Sinop’tan Ankara’ya seslendi: En fazla 43 gün daha gölge edersin, sonra güle güle

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam