DOLAR 32,5745 0.06%
EURO 34,9066 0.07%
GBP 40,6128 0.19%
ALTIN 2.436,900,29
BITCOIN 21691980,11%
İlişki yaşadığı kızın babası tarafından öldürüldü

İlişki yaşadığı kızın babası tarafından öldürüldü

İlişki yaşadığı kızın babası tarafından öldürüldü - Gaziantep'te tabancayla öldürülüp cesedi Fırat Nehri'ne atılan Ömer Yılmaz'ın (22) ilişki yaşadığı evli İslim Y. (24) adlı kadının babası Ali Turan'ın öldürdüğü ortaya çıktı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen baba-kız tutuklanarak cezaevine konuldu.

ABONE OL
19 Mart 2023 12:25
İlişki yaşadığı kızın babası tarafından öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İlişki yaşadığı kızın babası tarafından öldürüldü

Gaziantepte yaşayan ve turistlik bölgelerde garson olarak çalışan Ömer Yılmaz, 11 Mart’ta evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, kayıp oğullarının bulunması için polise başvurdu, Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ömer Yılmaz’ın son zamanlarda görüştüğü kişilerle irtibat kurarak soruşturmayı derinleştirdi. Ekipler, soruşturma kapsamında Yılmaz’ın ilişki yaşadığını tespit ettiği evli 3 çocuk annesi İslim Y. ile babası Ali Turan’ı gözaltına aldı.

İTİRAF ETTİLER

Şüphelilerden Ali Turan, emniyetteki sorgusunda Ömer’i, kızı ile ilişki yaşadığını öğrendiği için tabanca ile vurarak Fırat Nehri’ne attığını itiraf etti. Ekiplerin çalışmasıyla Ömer Yılmazın cesedi, nehirden çıkarılarak adli tıp morguna kaldırıldı. Yılmazın cenazesi, yakınlarına teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Turan ile kızı İslim Y. nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu. (DHA)

İş arkadaşını bıçakla öldürdüİlginizi Çekebilirİş arkadaşını bıçakla öldürdüAnnesini döven ağabeyini öldürdü, ilk celsede beraat ettiİlginizi ÇekebilirAnnesini döven ağabeyini öldürdü, ilk celsede beraat etti

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster baba Cinayet Çocuk Gaziantep Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam