DOLAR 32,5790 0.28%
EURO 34,9959 0.06%
GBP 40,7947 -0.02%
ALTIN 2.456,140,83
BITCOIN 20955280,51%
Hulusi Akar: Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak

Hulusi Akar: Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak

Hulusi Akar: Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Ne Irak'ın ne Suriye'nin kuzeyinde operasyonlar duracak. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. İnşallah Mehmetçik teröristleri kazdıkları çukurlara gömecek.' dedi.

ABONE OL
25 Mayıs 2023 00:20
Hulusi Akar: Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Hulusi Akar: Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak

Bakan Akar, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (KASKF) “Gençlik Şöleni” kapsamında Mimarsinan Parkı’nda düzenlenen programda, büyük ve güçlü Türkiye için “gece-gündüz” demeden çalıştıklarını belirtti.

Buna yönelik çalışmalarda gelecek dönem, nöbeti gençlerin alacağını ifade eden Akar, gençlere güvenlerinin tam olduğunu bildirdi.

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda önlerine çeşitli engellerin çıkarıldığını, bunların terörün yanı sıra basın veya ekonomi gibi yollarla geldiğini ifade eden Akar, şunları söyledi:

“Hiçbirinde muvaffak olamadılar. Batı’da tarafsız görünenler, basın ilkelerine uyduklarını belirtenler, ‘insan hakları’ lafını dillerinden düşürmeyenler seçim öncesinde bütün zehirlerini saçtılar, Türkiye’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mıza karşı tavır koydular ve taraf oldular. Bunların taraf olmasına karşı da asil milletimiz Cumhur İttifakı’ndan taraf oldu. Cevaplarını aldılar ve rezil oldular. Bunlar rezil olmaya devam edecekler. Önümüzdeki seçimde de inşallah Cumhur İttifakı tüm milletimizle omuz omuza, sandıklara gitmek suretiyle bunların gereğini yapacak.”

“MÜCADELE DEVAM EDECEK”

Akar, 40 yıldır başına musallat olan terör belasından halkı kurtarmakta kararlı olduklarını belirterek, “Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Şu anda Irak’ın, Suriye’nin kuzeyinde teröristlerin peşindeyiz. Bunların hiçbir kurtuluşu yok. Ya ölecekler ya teslim olacaklar. Adalete teslim olmaktan başka çareleri yok.” diye konuştu.

Terör örgütünün çöküş içinde olduğunu anlatan Akar, “Teröristlerin elebaşları, efendilerine yalvarıyor, onlardan yardım istiyorlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarının durdurulmasını istiyorlar. Ne Irak’ın ne Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar duracak. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. İnşallah Mehmetçik teröristleri kazdıkları çukurlara gömecek.” ifadelerini kullandı. (AA)

Türkiye'deki Suriyeli sayısı açıklandıİlginizi ÇekebilirTürkiye'deki Suriyeli sayısı açıklandıArap Birliği: Suriye'nin dönüşü Araplara özgü bir konudurİlginizi ÇekebilirArap Birliği: Suriye'nin dönüşü Araplara özgü bir konudur

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam