DOLAR 32,3871 -0.3%
EURO 34,8111 -0.03%
GBP 40,6427 -0.2%
ALTIN 2.406,28-0,66
BITCOIN 18674210,01%
Hemşerilerine küfür eden milletvekili adayından türbe ziyareti

Hemşerilerine küfür eden milletvekili adayından türbe ziyareti

Hemşerilerine küfür eden milletvekili adayından türbe ziyareti - AKP'nin Kars'tan birinci sıra milletvekili adayı gösterdiği Adem Çalkın'ın küfürlü ses kaydı ortalığı karıştırdı. Çalkın, skandal sonrası türbe ziyaret edip, dua etti.

ABONE OL
11 Nisan 2023 12:20
Hemşerilerine küfür eden milletvekili adayından türbe ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Hemşerilerine küfür eden milletvekili adayından türbe ziyareti

AKP’nin Kars birinci sıra milletvekili adayı gösterdiği eski İl Başkanı Adem Çalkın, Karslılara hakaret ettiği ses kaydı nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Milletvekili aday listelerinin açıklandığı gün Çalkın’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı sosyal medyada yayınlandı.

Yerel bir gazeteci ile Adem Çalkın arasında geçen “Karst’ta anket yapılıyormuş” sohbeti sırasında Çalkın, “Karslıların ……” diye küfür ediyor.

Adem Çalkın, ses kaydı ile ilgili kendisine bir kumpas kurulduğunu, kaydın iki yıl öncesine ait olduğunu açıkladı.

MEZARLARINDA DUA OKUDU

Adem Çalkın, adaylık startını ise ilde bulunan türbeyi ziyaret ederek gerçekleşti. “Sabah Ebul Hasan Harakani Hazretlerini ziyaret ederek günü başladım” diyen Çalkın, video için türbe için ve dışından özel çekimler yaptırdı.

Aynı videoda, “Her kim bu kapıya gelirse ekmeğini veriniz ve inancını sormayınız. Zira Ulu Allah’ın katında ruh taşımaya layık olan herkes Ebu’l Hasan’ın sofrasında ekmek yemeğe layıktır -Ebu’h Hasan Harakani” sözlerini paylaşan Çalkın daha babası ve dedesinin mezarını ziyaret etti.

Çalkın, hayatta olan babaannesinin elini öperek tanıtıma devam etti ve “Bu kutlu dava yolunda yürüyeceğim” mesajı verdi.

MHP milletvekili adayından Erdoğan hakkında şoke eden sözlerİlginizi ÇekebilirMHP milletvekili adayından Erdoğan hakkında şoke eden sözlerAday listesine tepki gösteren AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin görevden alındıİlginizi ÇekebilirAday listesine tepki gösteren AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin görevden alındı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP dava Kars ses kaydı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam