DOLAR 32,3683 0.15%
EURO 34,9841 -0.29%
GBP 40,9833 0.2%
ALTIN 2.323,720,20
BITCOIN 22790841,35%

Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyorum

ABONE OL
23 Ocak 2015 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni Bakış Gazetesi: Gençlere yönelik projeleriniz hakkında bizi bilgilendirirmisiniz?

“Gençlere yönelik hizmet ve projelerimiz çok geniş bir yelpazede’dir tüm bu projelerimizin ana başlığı geleceğimizi şimdiden yaratalım projesidir. Bunun konuları vardır.

  • Gençler için organizasyonlar
  • Gençler için kış kampları
  • Gençler için sosyal sorumluluk projeleri
  • Gençler için gençlik merkezleri gibi ve yıl içerisinde yayılan diğer projeler bunlar şöyle adlandırılır: Ülkemi  tanıyorum, gençsin, cumhuriyet şöleni ,geleceği şimdiden yaratalım,gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlamak adına bütün bu projeleri gerçekleştiriyoruz.

Yeni Bakış Gazetesi: Uyuşturucu ile ilgili 2011 yılında yapılan anketin sonuçları nelerdir?

Uyuşturucu ile ilgili projemiz 2011 yılında yaptığımız proje ile başladı ve bu anketin sonucunda ise anketi açıklarken çözüm önerilerimizi birlikte açıkladık sadece anketin neticesini açıklayıp bırakmadık bu problemlerimiz vardır ve bunları birlikte projelerimizle daha iyiye yürütüp ilerleyebiliriz bizim ana hedefimiz gençlerimizi bu organizasyonlara katarak onların boşlukta kalmamalarını engelleyip zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır.

Yeni Bakış Gazetesi: Sizin farkılı, farklı konularla ilgili yaptığınız paketleriniz hakkında bizi bilgilendirirmisiniz?

Paketlerimizden de birisi okulları gezip seminerler dizisi yaptık, kamu spotu yaptık, afişler yaptık yine bu yılda ‘hayatı seviyorum yaşamayı seçiyorum’ kampanyamızı başlattık kampanyamızda üç ayağı var öğrenciye yönelik seminerler ve biz bunları orta üç öğrencilerine yapıyoruz sebebide şudur geçiş dönemindedirler, en problemli dönemdir ayın 26sında da öğretmenlerimize yönelik seminerlerimiz olacak bunu bölgesel olarak yapıyoruz ve bu seminerleri Barış Başel verecek, narkotik müdürlüğümüz ve polis müdürlüğümüzle ortak çalışıyoruz diğer bir boyutu aileler onlara yönelik seminerler olacak bunun yanısıra bazı belediyelerimizle, sivil toplum örgütlerimizle ve okullarımızdan gelen taleplerle iş birliği yapıyoruz. Çarşamba akşamı buna güzel bir örnek sergiledik velilere seminer düzenledik ailelerin gençlere, çocuklara nasıl yaklaşması gerektiği hakkında bilgilendirdik çok güzel bir kalabalık kitlesi vardı o gece iş birliği yaptığımız Girne belediyesi ve 23 Nisan İlkokul müdürü olmuştur seminerin sonucunda farklı konular hakkında sürekli olarak burada seminer vermemiz teklifi geldi şiddet gibi konularda da seminerlerimiz olacaktır. Gençlerimize yönelik 2014 yılında piknir düzenledik ve orada eski geleneklerimze ait oyunlar oynandı bu yılda aynı şekilde böyle bir projemiz vardır 

 

HABER: Derya ŞİMŞEK  – Sılay TAŞKAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam