DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2,47%
Hastanede arbede: Güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi

Hastanede arbede: Güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi

Hastanede arbede: Güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi - Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde, ziyaretçi iki kişi ile güvenlik görevlileri arasında çıkan arbedede, güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam (45), göğsüne aldığı darbe sonrası kalp krizi geçirdi. Sağlam, yoğun bakıma alındı.

ABONE OL
11 Eylül 2023 11:40
Hastanede arbede: Güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Trabzon’da gerçekleşen olay, önceki gün akşam saatlerinde KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Yakınlarını ziyaret için hastaneye gelen M.U. (25) ve M.T. (24), iddiaya göre tedavi yapılan alana girmek istedi. İçlerinde birinin alkollü olduğu belirtilen şüpheli, içeri girmekte ısrar edince, hastanenin güvenlik görevlileri müdahalede bulundu.

İki şüpheli ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Hastane polisinin de müdahalede bulunduğu tartışma, büyüyüp arbedeye dönüştü.

DURAN KALBİ YENİDEN ÇALIŞTIRILDI

Arbede sırasında şüphelilerden biri, güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam’ın göğsüne vurarak itti. Bu sırada Sağlam, eliyle göğsünü tutarak, aniden yere yığıldı. Yüzüstü yere düşen ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Sağlam’a acil servisteki doktorlar ilk müdahalede bulundu.

Sağlam’ın kalbi, sağlık personelinin müdahalesi ile yeniden çalıştırılarak yoğun bakıma alındı. Sağlam’ın baypas ameliyatına alınacağı belirtildi.

İki şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki sorgularının ise sürdüğü bildirildi.

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, “Maalesef istenmeyen bir olay, ilimizde cereyan etti. Tıp Fakültesi Hastanemizde gece sabaha karşı bir güvenlik personelimize alkollü olduğu söylenen vatandaşlar tarafından bir fiili müdahalede bulunuldu. Maalesef ki güvenlikçi arkadaşımızın o müdahale sonucunda kalbi durdu ve kalbi Allah’tan ki hastane ortamında olduğundan dolayı oradaki personelimizin üstün başarısıyla canlandırılmış oldu.

Sonrasında anjiyosu yapıldı. Ve şimdi bugün itibarıyla baypas ameliyatına girecek. Maalesef istenmeyen bir olay, arzu etmediğimiz olaylar bunlar. Bu tür olayların sağlıkta değil, her tür olayda, her tür ortamda bitmesini arzu ediyoruz ve özellikle şiddetle kınıyoruz. Olayın adli boyutuyla ilgili fakülte yönetimi özellikle takibini yapıyor. Biz de gerekli desteği verebileceğimizi kendilerine ilettik. Avukatlarımız vasıtasıyla da takibini yaptırıyoruz” dedi. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam