DOLAR 32,5180 -0.08%
EURO 34,9340 0.22%
GBP 40,7171 0.31%
ALTIN 2.431,000,34
BITCOIN 2078673-4,09%

Gözyaşları Sel Oldu

ABONE OL
1 Temmuz 2015 08:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

 Gamze PİR BAYKUR

İskele’de önceki akşam, 39 yaşındaki Polis Memuru Necati Fidan kendisine ait beylik tabancası ile yaşamına son verdi. İskele’de Makenzi Plajı ile Onur Camping arasında bulunan park alanına aracı ile giden Necati Fidan, burada saat 21:00 raddelerinde tasarrufundaki beylik tabancası ile başına bir el ateş ederek intihar etti. Fidan’ın cenazesi ise dün ikindi namazına müteakiben Dörtyol Mezarlığı’nda toprağa verildi. Mağusa Kapalı Maraş’ta görev yapan Fidan evli ve iki çocuk babasıydı.

Veda mektubu bıraktı…

Aracı içerisinde intihar eden Necati Fidan’ın cansız bedeni olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından bulundu. Elde edilen bilgilere göre yakınlarını arayarak helallik isteyen Fidan için önceki gün ailesi tarafından kayıp ilanı verildi. Fidan’ın intihar etmeden önce ise ailesine “Çocuklarıma iyi bakın” yazılı bir veda mektubu bıraktığı öğrenildi.

İskele ve Mağusa Polis Müdürleri olay yerinde incelemede bulundu

Hakkında kayıp ilanı olduğu öğrenilen Polis Memuru Necati Fidan’ın cansız bedeninin bulunması üzerine İskele Polis Müdürü Şenay Kadı ile Mağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Olay yerine gelerek ceset üzerinde incelemelerde bulunan Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz ise Necati Fidan’ın saat 21:00 gibi yaşamını yitirdiği yönünde tespitte bulundu.

Otopsi yapıldı

Necati Fidan’ın cesedi üzerinde dün sabah yapılan otopside ölüm nedeni ateşli silah yaralanmasına bağlı çok parçalı kafatası kemiği kırığı, beyin doku hasarı ve beyin kanaması olarak belirlendi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Yaşamına son veren Polis Memuru Necati Fidan, dün kılınan ikindi namazına müteakiben Dörtyol Mezarlığında toprağa verildi. Fidan’ın cenazesine ailesi ve sevenleri yanı sıra üst düzey polis yetkilileri ve meslektaşları da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam