DOLAR 32,3521 -0.54%
EURO 34,7588 -0.34%
GBP 40,8352 -0.29%
ALTIN 2.406,83-0,64
BITCOIN 1860100-4,70%
“Genel Başkan’ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak”

“Genel Başkan’ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak”

“Genel Başkan’ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak” - Kılıçdaroğlu'nun tüzükle ilgili açıklamalarını değerlendiren Özgür Özel, 'Genel Başkan seçildiğim taktirde bu Genel Başkan'ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak' dedi.

ABONE OL
16 Ekim 2023 13:10
“Genel Başkan’ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP Grup Başkanı Özgür Özel, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir ay önce CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan Özel, şunları söyledi:

“TÜZÜKLE İLGİLİ İŞARETLER VERDİ”

– Dünden itibaren bir tartışma var. Basın mensupları da ilettiler. “Tüzük değişikliği ne olacak? Tüzük meselesine nasıl bakıyorsunuz?” Çünkü, Sayın Genel Başkan hem tüzük kurultayını üç hafta sonraya bıraktı hem bir kez daha ertelenmesi çok konuşuluyor hem de dün tüzükle ilgili işaretler verdi.

– Partinin ve Türkiye’nin sorunlarına nasıl baktığımızı tutum belgesinde ifade ettik. Bu belgenin ilerleyen sayfalarında tüzük değişikliği önerilerimiz var. Bu önerileri, örgütü çok iyi bilen arkadaşlarımız yazdılar.

“KOPYALADINIZ DEMEYİZ”

– Dün Genel Başkanımız bazı ifadeler kullandı tüzükle ilgili. Yüzde 80’i bunun içinde var. Ama biz kimseye bizim belgemizden bir şey kopyaladınız demeyiz. Çünkü biz, bizim olsun diye değil, örgütün olsun, partinin olsun daha iyi olsun diye önerdik.

– Genel Başkan seçildiğim taktirde bu Genel Başkan’ın üyeler tarafından seçilmediği son seçim olacak. Burada birinci madde bu. CHP’nin Genel Başkanı’nı bütün üyeler seçecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam