DOLAR 48,81460,04%
EURO 55,8445-0,23%
ALTIN 6.786,17-0,42
BITCOIN 42042920.39188%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

GAÜ, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvence ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı

GAÜ, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvence ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı

ABONE OL
22 Eylül 2026 18:07
GAÜ, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvence ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkanlığı (YÖKAK) Uluslararası Kalite Güvence ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı.

Üniversiteden verilen bilgiye göre, konferansta dijital dönüşüm sürecinde kalite güvence sistemlerinin yeniden tasarlanması, yapay zekâ destekli kalite politikalarının geliştirilmesi, veri temelli karar alma mekanizmalarının güçlendirilmesi ve kurumsal yönetişim modellerinin dönüşümü ele alındı.

Dijital kalite güvence platformları, büyük veri temelli erken uyarı mekanizmaları ve öğrenme analitiği gibi konular da değerlendirildi.

Konferansta, GAÜ çalışma grubu tarafından yürütülen “Yüksek Öğretim Kalite Güvence Sistemlerinde Yapay Zeka Destekli Öngörücü Dijital Karar Sistemi” isimli bilimsel çalışmanın sunumu da gerçekleştirildi.

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle