DOLAR 32,5742 0.03%
EURO 34,9092 0.02%
GBP 40,7114 0.15%
ALTIN 2.431,000,05
BITCOIN 2162491-0,46%

Galatasaray’da Erteleme Krizi

ABONE OL
6 Nisan 2015 10:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Futbol AŞ Yöneticisi Dürüst, liglerin bir hafta komple ertelenmesi gerektiğini ifade ederken; Yasaman, liglerin ertelenmesinin doğru olmayacağını ifade etti.

Yasaman: “Ligin ertelenmesi doğru değil, devam etmesi lazım”

Galatasaray’ın Kardemir Karabükspor’u 4-2 yendiği maçın ardından Türk Telekom Arena’da basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamdi Yasaman, liglerin ertelenmesini istemediklerini ifade etti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Yasaman, “Çok kötü bir olay. Büyük bir tehlike atlattı Fenerbahçe. Şarampole yuvarlansalar, Türkiye karışırdı. Ucuz atlatıldı. Bu yapılan iş çok kötü, kınıyoruz, lanetliyoruz. Türk sporunda şiddetin olmaması lazım. Genel atmosfer gergin, sadece futbolda değil. Ucuz atlatıldı. Şarampole gitse otobüs, işin içinden çıkamazdık. Allah hepimizi korudu. İnşallah böyle şeyler olmaz. Bence ligin ertelenmesi doğru değil, devam etmesi lazım. Gerekli tedbirler alınır” diye konuştu.

Ali Dürüst: “Bizim önerimiz ligleri bir hafta komple ertelemek olacak”

Galatasaray Futbol AŞ Yöneticisi Ali Dürüst ise Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

“Dünkü olaylar maçın önüne geçti. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsın diyorum. Hep beraber inşallah bunları çözeceğiz. Bu maç zor ve heyecanlı oldu. Önümüzde daha zor maçlar var. Kulüpler Birliği Başkanı ile görüştüm. Bizim önerimiz ligleri bir hafta komple ertelemek olacak. Bu mesajı vermemiz lazım. Sıkıntıyı hep beraber üstlendiğimiz mesajını vermemiz lazım. Olayların bu seviyeye gelmesi bugünün işi değil. Can kaybı olabilirdi. Teselli tarafı o. Buradan nasihat çıkarmak lazım. El birliği ile futbola geri döneceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam