DOLAR 50,14210,20%
EURO 55,9072-0,62%
ALTIN 6.556,39-0,60
BITCOIN 38057020.01104%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray’a İngiltere’den iki müjde

ABONE OL
12 Ağustos 2018 14:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

İngiltere‘de transfer dönemi sona ererken Ndiaye ve Denayer’in Ada’da hiçbir kulüple anlaşmaması sonucu iki yıldızın transferi için Galatasaray önemli bir avantaj yakaladı.

Stoke City, transferin son gününde orta saha oyuncusu Sam Clucas’ı kadrosuna kattı. Bu gelişmenin ardından Ndiaye’nin kulüpteki geleceği iyice belli olmaya başladı. İngiliz ekibi, mutsuz olan Ndiaye’yi göndermeye artık daha sıcak bakıyor.

İNGİLİZ KULÜPLERİ İÇİN TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ

16 milyon Euro’ya Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Ndiaye için benzer bir teklifin bu saatten sonra gelmesi imkansız. Çünkü İngiliz kulüpleri için transferi dönemi resmen bitti.

Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde Stoke City’ye yeniden kiralama teklifini ileteceği öğrenildi.

DENAYER, LEEDS’E GİTMEDİ

İngiltere’de bir Aslan var: Jason Denayer. İki dönem kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’a yeniden gelmeyi çok isteyen Belçikalı stoper, transferin son gününde Leeds United‘ın yaptığı teklifi kabul etmedi.

“AYRILIRSAM SADECE GALATASARAY’A GİDERİM”

Manchester City Yönetimi ile daha önce yaptığı görüşmede, “Ayrılırsam sadece Galatasaray’a giderim” diyen Denayer, 31 Ağustos’a kadar bu işin bitmesini bekliyor.

Teknik direktör Fatih Terim‘in önceliklerinden biri olan Denayer, Manchester City’nin kabul etmesi halinde yeniden kiralanacak.

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle