DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
GBP 40,6625 0.15%
ALTIN 2.495,720,47
BITCOIN 21184354,84%
Fuat Oktay, KKTC’ye geldi: İki günlük programında neler var?

Fuat Oktay, KKTC’ye geldi: İki günlük programında neler var?

ABONE OL
31 Mart 2023 16:20
Fuat Oktay, KKTC’ye geldi: İki günlük programında neler var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye geldi.

Oktay, Ercan Havalimanı’nda Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ile vatandaşlar tarafından karşılandı.

Fuat Oktay, vatandaşlarla tokalaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oktay, havalimanından ayrılırken yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın İngiltere'de yaşadığı olayı hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Tatar ile görüşmelerimizi yapacağız. Londra'da talihsiz olay yaşadı. Rumların ve Yunanlıların nasıl hazımsız olduklarının bir göstergesi. Türkiye olarak Kıbrıs’ın her durumda her daim yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek adına buradayız. Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim." dedi. 

OKTAY'IN PROGRAMI

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC'deki programı kapsamında, Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Adıyaman'daki İsias Otel'de yaşamını yitiren KKTC'li öğrencilerin Gazimağusa Kabristanlığı'ndaki mezarlıklarını da ziyaret edecek.

Başbakanı Ünal Üstel ile görüşecek Fuat Oktay, 2023 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması'nın imza törenine, ortak basın toplantısına katılacak.

Oktay, Gazimağusa'daki Polat Paşa Camisi'ndeki iftar programında da yer alacak.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile yarın görüşecek Fuat Oktay, Türkiye'den gelen depremzedeleri evlerinde misafir eden ailelere de ziyarette bulunacak.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti KKTC Ülke Temsilciliği Teşkilatı üyeleriyle Lefkoşa'da buluşacak, Hala Sultan Camisi'ndeki iftar programında KKTC'li vatandaşlarla bir araya gelecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam