DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2059422-0,63%
Felaket böyle geldi! Kent sulara teslim oldu, 1 kişi kayıp

Felaket böyle geldi! Kent sulara teslim oldu, 1 kişi kayıp

Felaket böyle geldi! Kent sulara teslim oldu, 1 kişi kayıp - Ordu’da Melet Irmağı taştı. Irmak kenarındaki içme suyu isale hattı sel sularına karıştı. Fatsa ilçesinde de sel su hattını yıktı. Yol çalışması yapan belediye işçisinin kullandığı iş makinası uçuruma yuvarlandı. Sipariş getiren bir kişi köprüde mahsur kaldı. Kolu kırılan vatandaşı itfaiye kurtardı. Fatsa bir kişinin kayıp olduğu ihbar edildi.

ABONE OL
10 Temmuz 2023 22:30
Felaket böyle geldi! Kent sulara teslim oldu, 1 kişi kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kentte etkisini sürdüren kuvvetli yağış nedeniyle dereler taştı. Merkez Altınordu ilçesinde içme suyu ana isale hattı, Melet Irmağı güzergahındaki bölümünde, aşırı yağışların sebep olduğu kıyı oyulması nedeniyle kopma meydana geldi.

image small

İlçe merkezinde su kesintisi olacağı duyuruldu. Su hattının sel sularına kapılma anı saniye saniye kaydedildi. Heyelan anında ise bir köpek son anda kaçarak kurtuldu.

image small

FATSA DA SUSUZ KALDI

Fatsa ilçesinde de Elekçi deresi taştı. İlçe sular katında kalırken, dere içerisinden geçirilen  içme suyu ana isale hattı yıkıldı. Susuz kalan ilçede, belediye tamiratın en kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.

image small

BİR KİŞİ KAYIP OLDU

Fatsa’nın  Yavaş Mahallesi’nde ot biçmek için bahçesine giden Naciye Yılmaz isimli kadından yakınları haber alamayınca yakınları kayıp ihbarı yaptı. Bunun üzerine ekipler bölgede arama kurtarma  çalışması başlattı.

image small

İŞ MAKİNESİ UÇURUMA YUVARLANDI

Ordu Buyuksehir Belediyesi’nde görevli operatör Adem Korkmaz, yol açma çalışmaları yaparken iş makinesi uçuruma yuvarlandı. Operator Korkmaz, ağır yaralı olarak kurtarılıp Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

image small

YEMEK GÖTÜRDÜ MAHSUR KALDI

Fatsa’da bir lokantada kurye olarak görev yapan 30 yaşlarındaki Niyazi Er, bir eve sipariş götürdüğü esnada Sazcılar Mahallesi Akpınar Köprüsü üzerinde aşırı yağış nedeniyle mahsur kaldı. Kolu kırılan Er, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

image small

“GÖKSU TRAVERTENLERİ ZARAR GÖRDÜ”

Giresun’da meydana gelen sel nedeniyle Dereli ilçesinde bulunan ve yerli yabancı turistlerin ilgisini çeken Göksu Travertenlerinin bir kısmı zarar gördü.  Güvenlik amacıyla travertenler ziarete kapatıldığı açıklandı.

Öte yandan Yağlıdere’de dağdan gelen ve bir evin yanından şiddetle akan sel bir vatandaş tarafından görüntülendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam