DOLAR 32,3703 -0.35%
EURO 34,6983 -0.34%
GBP 40,5351 -0.47%
ALTIN 2.380,20-1,74
BITCOIN 19013761,40%

Feci kaza

ABONE OL
21 Ekim 2017 07:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gizem Galipoğulları’nın kullandığı araç kırmızı ışıkta geçince, o esnada yolun solundan sağına doğru yaya olarak geçmeye çalışan Maen Al Soboh , Rami Khaldoon Ragheb ve Filistin asıllı Suriye uyruklu Abdul Rahman Murad’a
  çarptı.

Kaza sonucu ağır yaralanan her üç yaya genç Lefkosa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldırılırken, Abdul Marau yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer iki yaralı genç ise tedavi altına alındı.

Kazanın ardından bir süre yoluna devam eden araç sürücüsü Gizem Galipoğulları, Gifa Holding önünde motosikletli polis tarafından durduruldu. Bir süre kazanın şokunu üzerinden atamayan Gizem Galipoğulları, ailesinin olay yerine gelmesinin ardından “Ben yayalara vurmadım, ben sadece araca vurdum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Feci kazanın ardından Yenişehir ışıklarının yer aldığı yol trafiğe kapatılırken, olay yerine çok sayıda polis aracı geldi. Kazanın gerçekleştiği alanı kordon altına alan polis gecenin ilerleyen saatlerine kadar incelemelerde bulunurken, çevredeki binaların güvenlik kamerlalarındaki görüntüler de incelemeye alındı.

 

Özgür KIYAK

Yenişehir ışıklarında dün akşam meydana gelen trafik kazasında bir aracın çaptığı 3 öğrenciden 1’i yaşamını yitirirken 2 öğrenci ise yaralandı. Saat 18.30 sularında meydana gelen kaza, Gizem Galipoğulları’nın yönetimindeki ME 766 Plakalı aracıyla Atatürk Caddesi boyunca doğudan batı istikametine doğru seyrettiği sırada Yenişehir trafik ışıklarına geldiği an kırmızı ışıkta geçtiği an o esnada yolun solundan sağına doğru yaya olarak geçmeye çalışan Maen Al Soboh (E-20), Rami Khaldoon Ragheb (E-) ve Filistin asıllı Suriye uyruklu Abdul Rahman Murad’a (E-18)
  a çarpması sonucu meydana geldi.

Hastanede yaşamını yitirdi

 Kaza sonucu ağır yaralanan her üç yaya Lefkosa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldırıldı. Abdul Marau yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken diğer iki yaralı ise tedavi altına alındı. Kazanın ardından araç sürücüsü Gizem Galipoğulları tutuklandı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Araç sürücüsü şoka girdi

Bu arada kazanın ardından bir süre yoluna devam eden araç sürücüsü Gizem Galipoğulları, Gifa Holding önünde motosikletli polis tarafından durduruldu. Bir süre kazanın şokunu üzerinden atamayan Gizem Galipoğulları, ailesinin olay yerine gelmesinin ardından “Ben yayalara vurmadım, ben sadece araca vurdum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı

Öte yandan, feci kazanın ardından Yenişehir ışıklarının yer aldığı yol trafiğe kapatılırken, olay yerine çok sayıda polis aracı geldi. Kazanın gerçekleştiği alanı kordon altına alan polis gecenin ilerleyen saatlerine kadar incelemelerde bulunurken, çevredeki binaların güvenlik kamerlalarındaki görüntüler de incelemeye alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam