DOLAR 32,5984 0.25%
EURO 34,7835 0.33%
GBP 40,3307 0.42%
ALTIN 2.408,55-0,98
BITCOIN 21558150,40%
Evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını kırdı

Evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını kırdı

Evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını kırdı - Antalya'da kirayı yükseltmek isteyen ev sahibi çıkan tartışmada dairenin dış kapı camını kırardı. Cam kırıkları nedeniyle yaralanan kiracı ev sahibi ve ailesinden şikayetçi oldu.

ABONE OL
22 Mart 2023 13:30
Evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını kırdı

Antalya’nın Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi’nde oturan evli ve bir çocuk babası Uğur Kanık ile 4 yıldır oturdukları evin kirasının 1000 lirayken 5 bin liraya yükseltmeye çalışan ev sahibi Ramazan Y. arasında anlaşmazlık çıktı.

“RUSLARA 10 BİN LİRAYA KİRA VERRECEKMİŞ”

Artışın devletin belirlediği yüzde 25 zam oranının üzerinde olduğu için kabul etmek istemediklerini dile getiren Kanık, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“İnsaniyetlik yaparak bin lira olan kirayı 2 bin lira olarak hesabına yatırdık. Sanırım, ev sahibine yeterli gelmedi. Çünkü, 5-6 bin lira kira talep ediyor. Çıkarsak, evi Rus ve Ukraynalılara 10 bin liraya kiralayacakmış.

“RESMEN CANIMIZA KAST ETTİLER”

Bizi telefonla arayarak, sürekli eve gelerek taciz etti. Artık kapıyı açmamaya, telefonları cevaplamamaya başladık. Telefonlarını açtığımızda küfür ve hakaret ediyorlar. En sonunda 2-3 gün üst üste evimize geldiler. Kapıyı açmamamıza rağmen ısrar ettiler.

Evde 10 yaşındaki kızımız da vardı. Bunlar kapıya dayanıp, kapıya vurunca kızım da kötü etkileniyordu. Kızı, gelini, hepsini toplayıp gelmişler. Polis çağırdığımızı söylememize rağmen zorla eve girdiler, haneye tecavüz ettiler. Canımıza kastettiler.

Kapının camlarını kırdılar, bileğim, parmağım kesildi. Parmağımın içinde cam kırıkları var. Eşimin ayağı kesildi. Düpedüz canımıza kastettiler. Polislerin yanında bizi tehdit ettiler.”

“EVİ YAKMAKLA TEHDİT ETTİLER”

Kanık, ev sahibi R.Y, eşi R.Y, kızı G.Ö. ve damatlarının kendilerini ölümle, evi yakmakla tehdit ettiklerini öne sürerek, yaşananlardan dolayı korku içinde olduklarını ifade etti.

Şu anda gidecek yerleri olmadığı için evde oturmaya mecbur olduklarını dile getiren Kanık, “Çıkacak evimiz olsa zaten gideceğiz. Her gün böyle olunca artık canımızdan şüphe etmeye başladık.” dedi.

“EVE EŞİMLE BİRLİKTE GİRİP ÇIKABİLİYORUM”

Eşi Fatoş Kanık da artık evin önüne dahi inmeye korktuğunu dile getirerek, can korkusundan eşi ve çocuğuyla birlikte eve girip çıktığını savundu. Kanık ailesinin avukatı Şafak Baysal da müvekkillerinin kira artışı konusunda üzerlerine düşeni yaptığını söyledi.

Kira artışını yeterli görmeyen ev sahiplerinin gayri hukuki bir şekilde müvekkillerimin evini basmaya çalıştığını öne süren Baysal, “Kapıya dayanarak, camlarını kırmışlardır. Müvekkilim Uğur Kanık’ın kolu kesilmiştir. Müvekkillerim hukuki olarak üzerine düşeni yapmıştır. Ev sahibi ‘kiracıyı nasıl çıkarırım’, ‘nasıl daha fazla kira alırım’ düşüncesiyle cebir uygulamaya kalkmıştır.” dedi.

Bu arada, saldırı anı dairenin girişindeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kapı önüne gelen giren ev sahibi R.Y, eşi R.Y, kızı G.Ö’nün kiracılarının evine girmeye çalışmaları ve G.Ö’nün elindeki demir kerata ile camları kırması yer alıyor. (AA)

Kiracı ve ev sahibi arasında baltalı kavgaİlginizi ÇekebilirKiracı ve ev sahibi arasında baltalı kavgaAvcılar'da ev sahibiyle tartışan kiracı evi yaktı iddiasıİlginizi ÇekebilirAvcılar'da ev sahibiyle tartışan kiracı evi yaktı iddiasıEv sahibi kiracısını dövdü... O anlar kameradaİlginizi ÇekebilirEv sahibi kiracısını dövdü… O anlar kamerada

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam