DOLAR 32,3205 -0.13%
EURO 34,7658 -0.09%
GBP 40,6099 0.04%
ALTIN 2.388,92-0,32
BITCOIN 19130501,52%

Esnafın garajına bile pislemişler

ABONE OL
17 Ocak 2017 08:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Özlem ÇİMENDAL

Lefkoşa-Terminal Alanı’nda Pazar günleri kurulan Açık Pazar’da tezgah açan esnaf ve pazara alışverişe gelenlerin ücretli tuvaletleri kullanmak yerine çevre esnafının garajlarına ve dükkanlarının çevrelerinde tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri, esnafı isyan noktasına getirdi.

Her pazartesi aynı görüntü

 Her pazartesi aynı görüntülerle karşılaştıklarını dile getiren bölge esnafı, bu duruma acil önlem alınması çağrısında bulundu. Durumu belediyeye bildirdiklerini ifade eden bölge esnafı, her pazar sonrası ortaya çıkan görüntülerin dayanılmayacak noktaya geldiğini dile getirdi.

Ücretli tuvalet yerine, dükkanların garajları ve çevresi kullanılıyor

Esnaf, pazarcıların ve  alışverişe gelenlerin belediyenin bölgedeki ücretli tuvaletlerini kullanmak yerine, çevre esnafının pazar günleri kapalı olan dükkanlarının kuytu köşelerine, çevresine özellikle de garajlarını tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için kullandıklarını söyledi.

“Terminal alanında ağır idrar kokusu var”

“Canımızdan bezdik artık, her pazartesi aynı manzarayla karşılaşıyoruz. Belediyenin ücretli tuvaletlerini kullanmak yerine dükkanlarımızın etrafını ve garajlarımıza tuvalet olarak kullanıyorlar. Katlanılacak gibi değil bu manzara. 50 kuruş verip tuvalete gitmekten aciz insanlar. Bu kadar da olmaz artık. Terminal alanındaki ağır idrar kokusu da cabası” diye isyan eden çevre esnafı, bu soruna acil önlem alınması çağrısında bulundu.

Terminal alanında da ağır idrar kokusunun eksik olmadığını da ifade eden esnaf, yapılanın insanlık namına çok utanç verici olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam