DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20355335,94%
Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı

Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı

Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı - Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü, AKP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü, Hereke’de bulunan rektörlük konutundan fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.

ABONE OL
27 Nisan 2023 13:00
Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Eski rektörün fotoğrafı tartışma yarattı

Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü, AKP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü’nün, Hereke’de bulunan rektörlük konutundan fotoğraf paylaşmaya devam ettiği görüldü.

Kocaeli Üniversitesi’nde 2 dönem rektörlük yapan, AKP ile ilişkilerini oldukça sıkı tutan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, rektörlük görevinin ardından “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı” ve “YÖK Üyesi” olarak atanmıştı.

Hülagü, Milletvekili listelerinde AKP Kocaeli 1. sıra adayı olarak açıklandı.

Seçim çalışmalarına devam eden Hülagü’nün dün Körfez Hereke’de bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait konuttan paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

KONUTTAN FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Bağımsız Kocaeli’nin haberine göre, Rektörlük görevinden ayrılmasının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen Hülagü’nün bu konutla ağını koparmamış olması akıllara “Konutu boşaltmadı mı?” sorusunu getirdi.

Görev süresinde İzmit merkezde ikamet eden, Sadettin Hülagü, dün konutun bahçesinden fotoğraflar paylaşarak altına “Nihayet havalar ısındı. Ağaçlar ve çiçekler lisanı haliyle merhaba diyor.. Gününüz huzur, bereket ve sağlıkla geçsin..” notunu düştü. Hülagü daha sonra paylaşımını sildi.

MHP’li adaydan tehdit: Bu şehri başınıza yıkarız, nefes bile aldırmayızİlginizi ÇekebilirMHP’li adaydan tehdit: Bu şehri başınıza yıkarız, nefes bile aldırmayız

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Cumhurbaşkanı Kocaeli Kocaeli Üniversitesi seçim YÖK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam